Vianen – Walsland 44J
Vianen – Walsland 44J – Foto 13
Vianen – Walsland 44J – Foto
Vianen – Walsland 44J – Foto 6
Vianen – Walsland 44J – Foto 4
Vianen – Walsland 44J – Foto 7
Vianen – Walsland 44J – Foto 10
Vianen – Walsland 44J – Foto 9
Vianen – Walsland 44J – Foto 12
Vianen – Walsland 44J – Foto 2
Vianen – Walsland 44J – Foto 5
Vianen – Walsland 44J – Foto 11
Vianen – Walsland 44J – Foto 3
Vianen – Walsland 44J – Foto 8
Vianen – Walsland 44J – Foto 14
Vianen – Walsland 44J
Vianen – Walsland 44J – Foto 13
Vianen – Walsland 44J – Foto
Vianen – Walsland 44J – Foto 6
Vianen – Walsland 44J – Foto 4
Vianen – Walsland 44J – Foto 7
Vianen – Walsland 44J – Foto 10
Vianen – Walsland 44J – Foto 9
Vianen – Walsland 44J – Foto 12
Vianen – Walsland 44J – Foto 2
Vianen – Walsland 44J – Foto 5
Vianen – Walsland 44J – Foto 11
Vianen – Walsland 44J – Foto 3
Vianen – Walsland 44J – Foto 8
Vianen – Walsland 44J – Foto 14

Vianen – Walsland 44J

137 m2 wonen

perceel

4 kamers

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERHUUR | 1 FEBRUARI 2024

Het is zover: De verhuur van de 12 exclusieve huurappartementen in project Stadswal gaat van start! Vanaf donderdag 1 februari, 12:00 uur is het mogelijk om in te schrijven op de appartementen. We verwijzen u graag naar de projectwebsite (stadswal.nl) waar meer informatie over de appartementen bekeken kan worden.

Neem contact op met één van de makelaarskantoren om het inschrijfformulier en de prijslijst te ontvangen. Inschrijven op de huurappartementen is mogelijk tot woensdag 14 februari, 12:00 uur. Via het inschrijfformulier is het mogelijk om u op één of zelfs meerdere bouwnummers in te schrijven. Voor de toewijzing van de woningen kijken wij niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken voordat u een keuze voor een woning maakt. Uw inschrijving wordt alleen in behandeling genomen als het ingevulde inschrijfformulier tezamen met alle verplichte documenten volledig verstuurd is naar één van de makelaarskantoren.

Voor de appartementen hanteren wij een inkomenseis van circa 3x de kale maandhuurprijs als bruto inkomen. Indien u aantoonbaar eigen vermogen heeft of een koopwoning achterlaat dan zullen wij dat meenemen in de haalbaarheidsberekening.

Op steenworp afstand van de binnenstad van Vianen treft u dit gave appartement met 2 verdiepingen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het appartement waarbij de prognose oplevering mei / juni 2024 zal zijn.

We nemen u graag mee door het appartement!

BEGANE GROND
Vanuit de entree is er toegang tot alle vertrekken op de begane grond. De hal is ruim van opzet en biedt toegang tot de 3 ruime slaapkamers van maar liefst 17 m², 14 m² en 9 m². De slaapkamers hebben grote raampartijen en zijn allen voorzien van vloerverwarming. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een royale badkamer met toilet, ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van modern sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig en een technische ruimte / berging. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en droger gepositioneerd en tevens een praktische berging voor de opslag van voorraad! Hier staat ook de warmtepomp waarmee het appartement gasloos is en volledig voorbereid op de toekomst. Per appartement worden er 4 zonnepanelen aangesloten. Goed voor het milieu en uw portemonnee! Vanuit de hal toegang tot het souterrain middels een vaste trap.

SOUTERRAIN
In het souterrain bevindt zich de royale woonkamer en keuken. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen met 2 dubbel openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van een rechte wandopstelling en wordt geleverd inclusief keukenapparatuur van het merk Siemens of ATAG met onder andere een inductiekookplaat met afzuiging, koel-/vriescombinatie, combi oven en een vaatwasser. Het aanrechtblad wordt uitgevoerd in composiet of keramiek en is voorzien van een RVS spoelbak. De keuken is naar eigen wens aan te passen binnen de mogelijkheden met diverse thema’s en extra opties zoals een keukeneiland.

OVERIG
Het terras aan de waterzijde wordt voorzien van een betontegels. Het appartement heeft een privé parkeerplaats voor de deur en een externe berging, te bereiken via de buitenzijde.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement is op dit moment in aanbouw en wordt naar verwachting medio mei / juni 2024 opgeleverd. Gunning is voorbehouden aan de verhuurder en toewijzing geschiedt aan de best passende kandidaat. De inkomenseis voor dit appartement is ca. 3x de maandhuur. Indien u aantoonbaar eigen vermogen heeft of een koopwoning achterlaat dan zullen wij dat meenemen in de haalbaarheidsberekening.

– In aanbouw, prognose oplevering medio mei / juni 2024
– Huurder sluit zelf overeenkomsten met de nutsbedrijven
– Voorlopig energielabel A+++ (zeer energiezuinig)
– 4 zonnepanelen aangesloten op het appartement
– Inclusief warmtepomp, driedubbel glas en vloerverwarming
– Ruim terras aan de waterzijde
– Complete keuken met divers inbouwapparatuur
– Modern sanitair en tegelwerk
– Privé berging op de begane grond
– Privé parkeerplaats voor de deur
– Ideale ligging op steenworp afstand van binnenstad Vianen

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verhuurd

Huurprijs

€ 1.650,-

Servicekosten p/mnd

€ 90,-

Woonoppervlakte

137 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

54 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

411 m3

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A+++

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?