Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 2
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 3
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 4
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 2
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 3
Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349 – Foto 4

Utrecht – Rijnvliet Oost | Fase 13B 349

176 m2 wonen

perceel

5 kamers

€ 855.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

De definitieve inschrijving van Rijnvliet oost fase 13B start woensdag 15 mei om 17.00 uur! Vanaf dat moment is het mogelijk om je online in te schrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Het inschrijfformulier sluit op woensdag 22 mei om 17.00

De nieuwe deelfase 13B bestaat uit 14 woningen gelegen in Rijnvliet Oost. Deze deelfase bestaat uit 10 tweekappers, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De woningen hebben een rustige ligging aan een park(je). Bovendien zijn ze zeer compleet en energiezuinig.

De genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later gepubliceerd. Op de projectsite lees je meer over de voorwaarden voor online inschrijven.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen over deze nieuwe fase? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: ‘de eetbare woonwijk Rijnvliet’ dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Koopsom

€ 855.000,-

Woonoppervlakte

176 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

750 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Gedeeltelijk

Soort(en) warm water

Stadsverwarming

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Marloes Eegdeman K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?