Schalkwijk – Molenhof 1
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 5
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 2
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 4
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 3
Schalkwijk – Molenhof 1
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 5
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 2
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 4
Schalkwijk – Molenhof 1 – Foto 3

Schalkwijk – Molenhof 1

134 m2 wonen

perceel

7 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

– NOG ENKELE TWEEKAPPERS EN VRIJSTAANDE WONINGEN BESCHIKBAAR! –

Loopt u aan tegen een probleem met het financieren van de overbrugging? Neem dan zeker contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Wij hebben de oplossing! De start bouw van project Molenhof is al in januari 2024. Naar verwachting worden de eerste woningen medio begin 2025 opgeleverd. Dit biedt een ideale combinatie van snel wonen maar met alle voordelen die nieuwbouw te bieden heeft! Tel daarbij onze oplossing voor de overbrugging op en u heeft een ideaal totaalplaatje om één van deze prachtige woningen te bewonen.

Heeft u interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren voor meer informatie. Bij aanhoudende interesse nodigt het makelaarskantoor u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we het project, de woning en het verdere verkoopproces uitgebreid met u door. Zo kunt u zich optimaal verdiepen in deze fantastische woningen met de vele mogelijkheden.

WELKOM IN MOLENHOF
Aan de Pothuizerweg aan de rand van Schalkwijk wordt een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld: Molenhof. Op deze locatie was vroeger het molenerf gesitueerd, waarnaar het project niet alleen vernoemd is, maar waarvan kenmerken terug te vinden zijn in het ontwerp van de nieuwe woningen.

In Molenhof worden in totaal 22 nieuwbouwwoningen op ruime kavels gerealiseerd: 5 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. De hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels volledig uitverkocht. De verschillende woningen zijn bedoeld voor meerdere doelgroepen. Grote kans dat je hier een woning vindt die bij je past. Voor alle woningen geldt dat ze volledig gasloos zijn en tevens voorzien zijn van hoogwaardige isolatie. De woningen zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. Het is hier straks geweldig wonen. Modern en toch met een dorps gevoel. Midden in de natuur, maar wel met alle voorzieningen om de hoek.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING | TYPE SCHOOR
Parkeer je auto op de oprit en via de zijentree stap je binnen in de hal, hier bevindt zich het toilet en de meterkast. De tuingerichte woonkamer grenst aan de open keuken waar je gezellig kunt koken voor familie en vrienden. De keuken is geheel naar eigens wens samen te stellen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Het sanitair en tegelwerk is in de basis inbegrepen in de koopsom en naar eigen wens uit te breiden. De zolderruimte heeft behoorlijk wat mogelijkheden, bouwnummer 1 en 2 beschikken over een 4de slaapkamer en voor bouwnummer 3 en 4 geldt dat deze zolderverdieping nog geheel naar eigen wens in te delen is. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen en een warmtepomp. Deze woning is gasloos en voorbereid op de toekomst!

– Woonoppervlakte circa 134 m²;
– Kaveloppervlakte circa 422 m²;
– Tuingerichte woonkamer met schuifpui;
– 3 slaapkamers op de eerste verdieping;
– Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk;
– Vloerverwarming gehele woning;
– Eigen oprit en vrijstaande houten berging in de achtertuin

Meer weten over het project? Kijk dan op de projectwebsite molenhof-schalkwijk.nl of neem contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 599.990,-

Woonoppervlakte

134 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

469 m3

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A+++

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?