Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 4
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 2
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 3
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 4
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 2
Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31 – Foto 3

Nieuwegein – Rijnfort huurappartementen 31

71 m2 wonen

perceel

2 kamers

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

In verhuur!

De verhuur van de 24 appartementen in project Rijnfort te Nieuwegein gaat van start! De eerste inschrijftermijn is inmiddels gesloten maar het is nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat voor de 24 appartementen. Wil jij je interesse hiervoor kenbaar maken? Meld je dan snel aan op de projectwebsite (www.rijnfort.nl) dan brengen wij je op de hoogte van de huurvoorwaarden.

Rijnfort | Schild.
In totaal komen er 24 appartementen in verhuur deze varieren van 65 m² tot 91 m². Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, berging en een balkon, loggia of tuin. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk en een luxe keuken met inbouwapparatuur.

Locatie.
Laat je verassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen in Nieuwegein met haar rijke historie en mooie hotspots! Ben je bijvoorbeeld al bij Fort Jutphaas geweest of bij kasteel Rijnhuizen? De afgelopen decennia lagen deze unieke plekken verscholen achter diverse kantoorpanden, maar daar komt verandering in! In Rijnhuizen komen maar liefst 2.500 woningen en appartementen zodat deze wijk getransformeerd wordt naar woon-/ werkgebied. Over alle aspecten in de wijk wordt nagedacht. Op loopafstand van Rijnfort komt bijvoorbeeld een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen, CityPlaza! Eén van de projecten die daar deel vanuit maakt is Rijnfort. Rijnfort markeert de entree van Rijnhuizen met haar stoere en industriële uitstraling.

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verhuurd

Huurprijs

€ 1.050,-

Servicekosten p/mnd

€ 75,-

Woonoppervlakte

71 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

248 m3

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel

Soort(en) warm water

Centrale Voorziening

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?