Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 3
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 2
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 4
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 3
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 2
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64 – Foto 4

Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 3 64

158 m2 wonen

perceel

5 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

In tegenstelling tot de eerdere fasen, bevinden de 17 royale woningen in fase 3 zich midden in het groen. Hier geniet je van het beste van beide werelden. Je woont in een rustige en dorpse omgeving, omgeven door groen, maar de levendigheid van het water is altijd dichtbij. In deze fase worden 14 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen en 3 eigentijdse vrijstaande woningen gerealiseerd allen gelegen aan het water inclusief aangelegde vlonder.

Digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (havenkwartier-nieuwegein.nl). Hier tref je ook alle verkoopdocumentatie van het project, waaronder de digitale brochure en de verkoopplattegronden. Meer weten? Neem contact op met de projectmakelaar.

In Rijnhuizen, Nieuwegein komt Havenkwartier. Een nieuwe, verrassende en groene woonwijk aan het Merwedekanaal. Hier komen 29 appartementen, 55 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Met Havenkwartier krijgt Rijnhuizen ook een nieuwe haven, met volop waterplezier. Je zou er maar wonen straks. Beeld je eens in hoe het kan zijn: Bootjes dobberen in de haven en langs het water kwetteren en spetteren de vogels. Je geniet van een heerlijke cappuccino en de zon op je fijne terras. Langs de haven lopen de buren, onderweg voor een wandeling door het groene oeverpark. Later vanmiddag fiets je naar de tennis waar je hebt afgesproken met vrienden. Dat zijn altijd de gezelligste middagen. Weer thuis geniet je van het water, de bootjes en het groen. Hier is jouw plek, hier ben je thuis. Wil je wonen aan deze nieuwe kades of toch in het waterrijke natuurgebied, er is volop keuze!

Daarnaast worden er in het project ook 40 sociale huurappartementen ontwikkeld. De verhuur van deze appartementen wordt verzorgd door een woningcorporatie.

HAVENKWARTIER FASE 3
De 17 extreem energiezuinige woningen van Fase 3 (met o.a. bodemwarmtepomp en zonnepanelen) liggen in het rustige en groene deel van de wijk Havenkwartier en beschikken allen over een fijne achtertuin, inclusief aangelegde vlonder, aan het water.
Deze ruime woningen, met minimaal 3 slaapkamers en ruimte voor extra slaap- en/of werkkamers, hebben een karakteristieke uitstraling die past bij het project Havenkwartier. De subtiele metselwerk details geven iedere woning het gewenste karakter. Daarnaast heeft iedere woning twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen op eigen terrein. Extra comfort die past bij deze woningen van Fase 3.

Om de hoek ligt de haven van het project Havenkwartier. In de haven zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar voor een mooie sloep. Vanuit de haven kun je leuke vaartochten maken in de regio.
De kinderen kunnen heerlijk spelen in de verlengde groenzone richting het havenplein. Deze groenzone verbindt de groene rustige omgeving richting het park met het stedelijke en waterrijke havengebied.

Kortom, met een woning in Havenkwartier Fase 3 is het heerlijk genieten van de rust en ruimte in en om jouw woning, maar ook van alles wat het water en de haven te bieden heeft.

OVERAL EN ALLES DICHTBIJ
Havenkwartier ligt aan het Merwedekanaal aan de prachtige zuidkant van de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. In de omgeving is er het hele jaar door van alles te beleven, met een veelzijdig aanbod aan sportverenigingen, cultuur, winkels en horeca. Ook het onderwijs is er prima geregeld. Voor de wekelijkse boodschappen ben je met de auto of de fiets zo in het centrum van Nieuwegein. In winkelcentrum Cityplaza vind je maar liefst 150 winkels! Via de Plettenburgerlaan en de Zuidstedeweg zit je zo op de A2 en daarmee is Utrecht met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is Utrecht in ongeveer 20 minuten te bereiken. Momenteel wordt er door de provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein hard gewerkt aan een modern OV-knooppunt in het stationsgebied City Nieuwegein. Zo zal werken of een (winkel)bezoek aan Utrecht met het OV in de toekomst nog gemakkelijker zijn.

PARK VAN DE TOEKOMST
Rijnhuizen is een groen en waterrijk gebied. Om al het groen toegankelijker te maken voor de bewoners wordt er een nieuw robuust oeverpark langs het Merwedekanaal gecreëerd. Dit park vormt straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek voor recreatie en ontspanning.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 680.000,-

Woonoppervlakte

158 m2

Externe bergruimte

15 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

474 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Fleur Verkleij

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?