Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 4
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 2
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 5
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 6
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 3
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 4
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 2
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 5
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 6
Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15 – Foto 3

Nieuwegein – Havenkwartier | Fase 2 15

106 m2 wonen

perceel

4 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

START VERKOOP | INSCHRIJVING SLUIT 14 AUGUSTUS, 12:00 UUR.

De verkoop van deze 29 prachtige appartementen in Havenkwartier Nieuwegein zal op donderdag 27 juli starten. Alle informatie over het project, waaronder de plattegronden per bouwnummer en de verdere verkoopdocumentatie is te vinden op de projectwebsite van Havenkwartier (havenkwartier-nieuwegein.nl). Via de projectwebsite is het ook mogelijk om je in te schrijven op de appartementen. Digitaal inschrijven voor de appartementen van jouw voorkeur is mogelijk tot maandag 14 augustus, 12:00 uur.

In Rijnhuizen, Nieuwegein komt Havenkwartier. Een nieuwe, verrassende en groene woonwijk aan het Merwedekanaal. Hier komen 29 appartementen, 55 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Met Havenkwartier krijgt Rijnhuizen ook een nieuwe haven, met volop waterplezier. Je zou er maar wonen straks. Beeld je eens in hoe het kan zijn: Bootjes dobberen in de haven en langs het water kwetteren en spetteren de vogels. Je geniet van een heerlijke cappuccino en de zon op je fijne terras. Langs de haven lopen de buren, onderweg voor een wandeling door het groene oeverpark. Later vanmiddag fiets je naar de tennis waar je hebt afgesproken met vrienden. Dat zijn altijd de gezelligste middagen. Weer thuis geniet je van het water, de bootjes en het groen. Hier is jouw plek, hier ben je thuis. Wil je wonen aan deze nieuwe kades of toch in het waterrijke natuurgebied, er is volop keuze!

Daarnaast worden er in het project ook 40 sociale huurappartementen ontwikkeld. De verhuur van deze appartementen wordt verzorgd door een woningcorporatie.

OVERAL EN ALLES DICHTBIJ
Havenkwartier ligt aan het Merwedekanaal aan de prachtige zuidkant van de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. In de omgeving is er het hele jaar door van alles te beleven, met een veelzijdig aanbod aan sportverenigingen, cultuur, winkels en horeca. Ook het onderwijs is er prima geregeld. Voor de wekelijkse boodschappen ben je met de auto of de fiets zo in het centrum van Nieuwegein. In winkelcentrum Cityplaza vind je maar liefst 150 winkels! Via de Plettenburgerlaan en de Zuidstedeweg zit je zo op de A2 en daarmee is Utrecht met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is Utrecht in ongeveer 20 minuten te bereiken. Momenteel wordt er door de provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein hard gewerkt aan een modern OV-knooppunt in het stationsgebied City Nieuwegein. Zo zal werken of een (winkel)bezoek aan Utrecht met het OV in de toekomst nog gemakkelijker zijn.

PARK VAN DE TOEKOMST
Rijnhuizen is een groen en waterrijk gebied. Om al het groen toegankelijker te maken voor de bewoners wordt er een nieuw robuust oeverpark langs het Merwedekanaal gecreëerd. Dit park vormt straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek voor recreatie en ontspanning.

WONEN AAN DE HAVEN
Het complex met de 29 appartementen is prachtig gelegen aan de haven van Havenkwartier. Het statige pand is gebaseerd op de pakhuizen van weleer en sluit qua architectuur naadloos aan op de industriële stijl van de omringende woningen en de wijk. Het gebouw is zodanig ontworpen dat het de illusie creëert van afzonderlijke panden. Een knipoog naar de vroegere pakhuizen. Een fraai staaltje architectuur! Hier woon je aan een prachtig ingerichte kade en geniet je van de gezelligheid van een levendige binnenhaven. Een plek met gezellige daghoreca, waar je de andere bewoners uit de wijk ontmoet. Vanaf je terras of balkon kijk je uit op de boten en sloepen die in- en uitvaren. Of je gaat zelf een dagje het water op, misschien wel in je eigen sloep. Een aantal bewoners van Havenkwartier krijgt de luxe van een ligplaats aangeboden. Dus de mogelijkheid om je eigen boot voor de deur te leggen is aanwezig. Hier voelt elke dag als vakantie!

BLIJF OP DE HOOGTE
Meld je aan via de projectwebsite (havenkwartier-nieuwegein.nl) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject Havenkwartier. Via deze website is het ook mogelijk om in te schrijven op de beschikbare woningen. Heb je vragen of wens je aanvullende informatie? Neem dan contact op met één van de projectmakelaars. Zij helpen je graag verder.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 483.000,-

Woonoppervlakte

106 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

5 m2

Overige inpandige ruimte

4 m2

Inhoud

318 m3

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

EPC

0

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?