Maarssen – Haagstede 24
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 2
Maarssen – Haagstede 24 – Foto
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 3
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 5
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 4
Maarssen – Haagstede 24
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 2
Maarssen – Haagstede 24 – Foto
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 3
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 5
Maarssen – Haagstede 24 – Foto 4

Maarssen – Haagstede 24

48 m2 wonen

perceel

1 kamer

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

Eindelijk is het zover! Het nieuwbouw project Haagstede is in verkoop. Meer informatie over het project, waaronder de plattegronden per bouwnummer en de verdere verkoopdocumentatie, is te vinden op de projectwebsite (woneninhaagstede.nl). Wil je meer weten of heb je een woning gezien waar je interesse in hebt? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

TOEWIJZINGSBELEID SOCIALE KOOPAPPARTEMENTEN HAAGSTEDE
De 48 appartementen in Haagstede worden aangeboden als sociale koop waarop een specifiek toewijzingsbeleid van toepassing is. Hieronder kun je lezen welke criteria worden gehanteerd bij het toewijzen van de appartementen.

Maatschappelijke binding
Voor alle 48 sociale koopwoningen in Haagstede wordt voorrang verleend aan inwoners van de kern Maarssenbroek en daarna aan inwoners van Stichtse Vecht. Dat betekent dat je een maatschappelijke binding met de kern of gemeente moet hebben. Er is sprake van een maatschappelijke binding als je minimaal 6 jaar aaneengesloten in de afgelopen 10 jaar in deze kern/gemeente hebt gewoond.

Inkomensvoorwaarden
Bij het verlenen van voorrang wordt ook rekening gehouden met vereisten voor je inkomen. Voor 1-persoons huishoudens en meerpersoonshuishoudens geldt een maximaal inkomen van € 56.513 per jaar (prijspeil 2023).

Voor starters
Voor 28 appartementen geldt dat starters voorrang krijgen. Starters zijn woningzoekenden tussen de 18 en 35 jaar die voor het eerst een zelfstandige huur- of koopwoning betrekken. Als er meer dan 28 starters belangstelling hebben voor de woningen, dan wordt geselecteerd op wie de langste inschrijfduur in Woningnet heeft.

Voor doorstromers
Voor 20 appartementen geldt dat doorstromers voorrang krijgen. Doorstromers zijn woningzoekenden die van een sociale huurwoning willen doorstromen naar een koopwoning. Als er meer dan 20 doorstromers zijn, dan wordt geselecteerd op wie de langste woontijd heeft in de huidige sociale huurwoning.

Onder- of overschrijvingen doelgroepen starters en doorstromers?
Bij onder- of overschrijving zijn de doelgroepen ‘starters’ en ‘doorstromers’ uitwisselbaar. Mochten er onvoldoende inschrijvingen zijn bij één van beide doelgroepen en een overschot aan zijn bij de andere doelgroep, ‘starters’ of ‘doorstromers’, dan worden de overgebleven woningen eerst aangeboden aan de doelgroep met het overschot.

Onvoldoende interesse?
Wanneer er bij de inschrijving te weinig geïnteresseerden zijn die binnen de hiervoor genoemde doelgroepen vallen en tevens financieel in staat zijn om het desbetreffende appartement te kopen, dan worden de overgebleven woningen aan overige woningzoekenden uit de gemeente Stichtse Vecht toegewezen. Hierbij geldt nog wel steeds de voorrang voor de maatschappelijke binding en de voorrang voor het maximale huishoudensinkomen van € 56.513 per jaar (prijspeil 2023).

Indien er daarna nog steeds te weinig inschrijvers zijn die aan bovengenoemde voorwaarden voldoen en financieel in staat zijn om het desbetreffende appartement te kopen, dan kunnen de resterende beschikbare appartementen ‘op de vrije markt’ worden verkocht (ook buiten de door de gemeente gestelde doelgroepen). Hierbij geldt nog wel steeds de voorrang voor inschrijvers met een maatschappelijke binding en inschrijvers met een maximaal huishoudensinkomen van € 56.513 per jaar (prijspeil 2023).

—-

GROTER, MOOIER ÉN DUURZAMER WONEN IN HAAGSTEDE
Wonen in Haagstede wordt geweldig. Hier kom je thuis in het mooiste tuindorp van Maarssen. In Haagstede worden in totaal 139 woningen gerealiseerd waaronder 48 sociale koopappartementen. De overige 91 woningen zijn grondgebonden koopwoningen waaronder ruime rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Een wijk met een eigen gezicht, groen en gezellig, met rustige straatjes waar auto’s te gast zijn en sfeervolle parkjes. In Haagstede kun je straks nog groter, comfortabeler en duurzamer wonen, en dat gewoon in Maarssenbroek. Lekker centraal, met alle voorzieningen dichtbij.

HAAGSTEDE. EEN GEZELLIG TUINDORP MET EEN EIGEN IDENTITEIT
Haagstede ligt in Maarssenbroek, dat samen met Maarsen-dorp deel uitmaakt van Maarssen. Het ontwerp van de wijk is gebaseerd op de kenmerkende tuindorp-stijl die terugkomt in het ontwerp van de woningen en in de aanleg van gezellige sfeervolle pleintjes met veel groen en water. In Haagstede, de meest duurzame wijk van Maarssenbroek, woon en leef je straks echt samen met je buren en wijkgenoten. In een royale en moderne woning die helemaal klaar is voor een energiezuinige toekomst.

EEN DUURZAME LEEFOMGEVING EN ENERGIEZUINIGE WONINGEN
In Haagstede wordt veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van je woning en je leefomgeving. Dit betekent dat duurzaamheid niet alleen terugkomt in de huizen die worden gebouwd, maar ook in de aanleg van de straten, groenvoorzieningen, de openbare verlichting en het water in de wijk. De duurzame leefomgeving komt nadrukkelijk naar voren in de vormgeving van de wijk. Er is veel ruimte voor water en groen. Dit zorgt voor een zeer aangename leefomgeving.

ZO CENTRAAL WOON JE BIJNA NERGENS
In Haagstede woon je overal dichtbij. Op korte afstand vind je scholen, winkels, kinderopvang een gezondheidscentrum, sportclubs en andere voorzieningen. Vanaf het Station Maarssen vertrekt er elk kwartier een trein naar Utrecht en Amsterdam en met de auto zit je binnen een paar minuten op de A2, A12 of N230. Maarssen-dorp, de Maarsseveense Plassen en Utrecht? Je bent er zo. Centraler kun je bijna niet wonen in Nederland.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 234.200,-

Woonoppervlakte

48 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

125 m3

Aantal kamers

1

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Warmtepomp

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?