Houten – Olijvengaarde 11
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto 2
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto 3
Houten – Olijvengaarde 11
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto 2
Houten – Olijvengaarde 11 – Foto 3

Houten – Olijvengaarde 11

49 m2 wonen

perceel

2 kamers

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

HOFGAERDE – VERHUUR GESTART

Het is zover de verhuur van de woningen in project Hofgaerde is gestart! De eerste inschrijftermijn is inmiddels gesloten maar je kunt je nog aanmelden voor een aantal beschikbare appartementen! Interesse? Meld je dan aan via onze website.

Het project

De appartementen binnen de Hofgaerde bieden jou als huurder alle gemakken en voorzieningen die je als huurder wenst. De appartementen worden turnkey opgeleverd met een prachtig moderne keuken, badkamer, PVC vloer en gesausde wanden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het plaatsen van de meubels.

Bij de realisatie van de Hofgaerde is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is bijvoorbeeld het volledige dak bedekt met zonnepanelen en voor de verwarming en warm water wordt er gewerkt met de meest moderne systemen. Dit heeft geresulteerd in een A+++ energielabel.

De locatie

De Hofgaerde is direct aan de inprikker van het wijk De Gaarde gesitueerd. Bij het inrijden van De Gaarde draai je direct rechtsaf het parkeerterrein van het appartementencomplex op. De ligging aan de rondweg geeft de appartementen een vrij en groen uitzicht. Dankzij de uitstekende isolatie van de appartementen is er van geluidsoverlast van de rondweg geen sprake.

Vanaf de Hofgaerde is het Rond met daar alle dagelijkse voorzieningen en station Houten op 5 minuten fietsafstand. Het pittoreske Oude-Dorp met gezellige terrassen, restaurants en de Albert-Heijn bevind zich op 10 minuten fietsafstand.

De uitvalswegen A12 en A27 zijn vanaf de Hofgaerde binnen 10 autominuten te bereiken.

De Appartementen

Binnen het project zijn er 2 verschillende type appartementen gerealiseerd. Het gaat hier om 6 2-kamer appartementen en 22 3-kamer appartementen van respectievelijk 49 en 66 vierkante meter woonoppervlakte. Beide types hebben dezelfde hoogwaardige afwerking met betrekking tot de keuken, badkamer, vloer en wanden. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte.

De 2-kamer appartementen zijn alle 6 rechtstreeks te bereiken vanuit de centrale entree met daarin het trappenhuis en de lift naar de verdiepingen.

Bijzonderheden:

– Hoogwaardige afwerking;
– Energielabel A+++;
– Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
– Turnkey oplevering;
– Gunstige ligging;
– Alle voorzieningen op fietsafstand;
– Goede aansluiting met uitvalswegen A12 en A27.

Interesse en benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan direct contact met ons op voor alle benodigde verhuurdocumentatie.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verhuurd

Huurprijs

€ 985,-

Servicekosten p/mnd

€ 110,-

Woonoppervlakte

49 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

4 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

155 m3

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A+++

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Huur

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?