Houten – De Smaragd 10
Houten – De Smaragd 10

Houten – De Smaragd 10

45 m2 wonen

perceel

2 kamers

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

BINNENKORT IN VERHUUR!

Binnenkort start de verhuur van 2 appartementen in het nieuwbouwproject De Smaragd te Houten. Wil jij meer informatie over deze appartementen maak je interesse dan kenbaar bij de projectmakelaar, dan word je automatisch op de hoogte gebracht van de voortgang.

INDELING | Eerste verdieping:
Vanuit de galerij is er toegang tot het appartement. De entree biedt toegang tot de vertrekken in de appartementen en direct rechts tref je de toegang tot de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken, welke standaard wordt voorzien van modern sanitair en tegelwerk. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. Halverwege de entree bevindt zich de meterkast en daarachter tref je de keuken aan. Tegenover de keuken bevindt zich de technische ruimte. Aan het einde van het appartement tref je de woonkamer, met een woonoppervlakte van zo’n 20 vierkante meter. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Ideaal om te genieten van de middag- en avondzon!

De Smaragd bestaat in totaal uit 12 appartementen waarvan er 10 verkocht zijn en 2 in verhuur gaan. Alle appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer, een moderne badkamer, keuken en vloerverwarming. De 4 appartementen op de begane grond zijn voorzien van een terras, de overige appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een balkon, gelegen op het westen. Ideaal voor de middag- en avondzon! Op de begane grond tref je de gezamenlijke berging voor onder andere het stallen van fietsen. De appartementen worden verwarmd middels een lucht/water warmtepomp: Zeer energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Huurprijs

€ 1.015,-

Servicekosten p/mnd

€ 75,-

Woonoppervlakte

45 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

4 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

135 m3

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Bouwvorm

Nieuwbouw

EPC

0.4000000000

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?