Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 4
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 3
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 2
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 4
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 3
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto
Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5 – Foto 2

Hoef En Haag – Rug-aan-rug-woning 5

86 m2 wonen

perceel

3 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

OPEN HUIS – IEDERE ZATERDAG 10:00 – 12:00 UUR IN DE KEUKEN VAN HOEF EN HAAG – Lekstraat 38

Wil jij jouw vragen graag persoonlijk stellen? Elke zaterdag is er iemand van het verkoopteam in de woonwinkel aanwezig om jou te helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning. De lekkerste koffie uit “De Keuken van Hoef en Haag” staat voor je klaar tussen 10:00 – 12:00 uur aan de Lekstraat 38 in Hoef en Haag.

Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven op de woningen is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (www.hoefenhaag.nl). Of neem bij interesse contact op met één van de projectmakelaars!

Rug-aan-rug-woning
In deze fase van De Erven vind je 12 rug-aan-rug woningen, allemaal even heerlijk met voldoende ruimte en vrij uitzicht vanuit je tuin.

Bouwnummer 5 – Daslookerf 3
Kom binnen!

Via de voordeur stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de meterkast te vinden. Via de hal open je de deur naar de woonkamer met openslaande deuren naar je eigen tuin en een royale hoekkeuken die van alle gemakken is voorzien. Extra bergruimte heb je hier in de kast onder de trap.

Even boven kijken …
Neem de trap naar de 1e verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers met veel daglicht. De badkamer biedt plaats aan een wastafel en douche, op deze verdieping vind je tevens een apart tweede toilet. Met een vlizotrap kun je de bergzolder bereiken, ruim genoeg voor de kerstballen en je kampeerspullen.

Interesse?
Maak via de projectwebsite een Mijn Eigen Huis-account aan en geef de woning van jouw voorkeur door.

In deze fase worden levensloopbestendige woningen, rijwoningen, rug-aan-rug-woningen en herenhuizen aangeboden.

Je zal maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je de ruimte krijgt om te doen en te laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje.

De Erven in Hoef en Haag, hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen tuin terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen in je nieuwe buurtje. Vrij om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Hier ben je vrij om te barbequeborrelen, boomhutbouwen en buitenstruinen.
Hoef en Haag is het jongste dorp van Nederland en bestaat uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Ga eens langs, doe een drankje op het terras en proef de sfeer in dit leuke dorp!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 355.000,-

Servicekosten p/mnd

€ 0,-

Woonoppervlakte

86 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

239 m3

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A+++

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Jules Pont K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?