Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto 2
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto 3
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto 2
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto
Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8 – Foto 3

Hoef En Haag – Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn 8

123 m2 wonen

perceel

4 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

PROJECT VERKOCHT!

Inschrijven als reservekandidaat voor onder optie staande woningen is mogelijk via de projectwebsite (hoefenhaag.nl). Zie je een bouwnummer en is deze nog beschikbaar? Neem dan contact met ons op zodat wij het bouwnummer voor je kunnen reserveren. Op de projectwebsite (www.hoefenhaag.nl) tref je per bouwnummer de verkoopdocumentatie aan.

WONEN IN HET LINT
Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met veel water om je heen van plas Everstein en de Meander. Wonen in het Lint betekent een afwisseling van woon- en architectuurstijlen in een dorps karakter met een ruime keuze aan verschillende woningtypes en groottes. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat veel woningen de gelegenheid bieden voor parkeren op eigen terrein. Dorps wonen maar dan met alle mogelijkheden van nieuwbouw.

Landgoed Hoevesteijn bestaat uit 17 appartementen als kroon op deelgebied Het Lint. De appartementen zullen onderverdeeld worden in 3 en 4 kamer appartementen. Landgoed Hoevesteijn staat voor groen, duurzaam en comfortabel wonen in een de dorpse setting die je van Hoef en Haag gewend bent.

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek.

Hoef en Haag zal straks bestaan uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. In Het Dorpshart vindt je straks de voorzieningen, zoals de supermarkt en medische voorzieningen. Tot slot tref je ook horeca en de basisschool in Het Dorpshart. Dit wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het bruisende centrum van het dorp.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Koopsom

€ 544.900,-

Woonoppervlakte

123 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

13 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

430 m3

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

EPC

0

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?