Een aankoopmakelaar bespaart tijd en geld

 


 

Met een aankoopmakelaar bespaar je tijd en geld en maak je meer kans op het vinden en kunnen kopen van je droomhuis. Op deze pagina vertellen we je wat een aankoopmakelaar allemaal voor je doet en kun je gelijk een gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan met een aankoopmakelaar!

Wil je vrijblijvend weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*

De Keizer Makelaarsgroep

Met een aankoopmakelaar vergroot je je kansen

Het kopen van een nieuw huis is leuk, maar ook vaak spannend. Hoe maak je een weloverwogen keuze? Het antwoord is simpel: met een aankoopmakelaar!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in of bel ons!

Gratis kennismakingsgesprek aankoopmakelaar

Wil je zorgeloos kopen met een aankoopmakelaar?

Vul dan gelijk onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op. In het kennismakingsgesprek bespreken we bij ons op kantoor of bij jou thuis nemen we door wat jouw woonwensen zijn. Geheel vrijblijvend vertellen we je onze werkwijze en onze voorwaarden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat onze kosten zijn. Ons motto is ‘Als jij verliefd wordt, blijven wij nuchter’.

 

Ja, ik wil zorgeloos kopen met een aankoopmakelaar

We geven je 6 redenen om voor een aankoopmakelaar te kiezen:

Met een aankoopmakelaar heb je een stapje voor

Een aankoopmakelaar van De Keizer ziet welke woningen er in verkoop gaan een dag voor ze op Funda staan. Nog voordat jij ’s ochtends je eerste koffie op hebt, hebben wij alle nieuwe huizen die aan jouw wensen voldoen al naar je gemaild! Dan kun je je vast oriënteren en op het moment dat de woning op Funda staat, gelijk een bezichtigingsafspraak inplannen.

Een aankoopmakelaar doet vooronderzoek

Heb je eenmaal een huis gevonden dat je wilt bezichtigen, dan gaat onze aankoopmakelaar natuurlijk met je mee. Wij blijven scherp en kritisch terwijl je je lekker mag verliezen in toekomstdromen. Voor de bezichtiging heeft de aankoopmakelaar al onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het huis en de buurt. Zo kom je beslagen ten ijs en kun je snel overgaan tot een bieding als het huis je bevalt.

Een aankoopmakelaar adviseert je bij het uitbrengen van een bod

Als jij en de aankoopmakelaar je droomhuis hebben gevonden, dan wil je natuurlijk weten wat het waard is. Is de vraagprijs realistisch of is het aan de hoge kant? Deze waardebepaling is cruciaal in het bepalen van je bieding. Je wilt immers niet de hoofdprijs bieden, maar wel het huis bemachtigen. Daarbij wil je misschien een voorbehoud opnemen ten aanzien van de financiering en bouwkundige keuring. Wij adviseren je en doen de onderhandeling voor je. Dat is fijn voor de verkopende partij, want kopers met een aankoopmakelaar worden vaak als betrouwbare kopers gezien.

Een aankoopmakelaar helpt je bij het juridisch deel van de aankoop

Yes, het is gelukt. Het huis wordt jou gegund! De volgende stap is het tekenen van het koopcontract. Maar niet voordat we alles met je door hebben genomen. We controleren of jouw bieding en koopvoorwaarden goed in het contract zijn opgenomen. Daarbij leggen we alle juridische termen en bepalingen in heldere taal uit. Zo weet je precies waar je voor tekent.

Een aankoopmakelaar draagt goede partijen aan

Je mag een notaris kiezen voor transport, moet een taxatie doen voor je hypotheek en je hebt een goede hypotheekverstrekker nodig. De aankoopmakelaar beveelt je goede partijen aan. Wij mogen zelf de taxatie niet doen, omdat we partijdig zijn als aankoopmakelaar. We kunnen je wel van harte aanbevelen contact op te nemen om met onze hypotheekadviseurs van GeldXpert. Zij helpen en adviseren je, ook over eventuele verzekeringen. En mocht het onverhoopt niet lukken met het rond krijgen van de hypotheek? Dan zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat je niet aan de woning vast zit.

De aankoopmakelaar begeleidt je tot je de sleutel hebt

Voorafgaand aan de eigendomsoverdracht vindt er nog een inspectie plaats. Is de woning leeg en zijn eventueel over te nemen spullen achtergelaten? Werkt alles naar behoren? Wij controleren alles uitvoerig. Ook nemen we de actuele meterstanden voor je op. Na de eindinspectie gaan we met je naar de notaris om de transportakte te tekenen. Ook deze controleren we zorgvuldig. Dan kun je met een gerust hart je handtekening zetten. Hierna is het huis echt van jou! Gefeliciteerd!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan met een aankoopmakelaar!

Wil je vrijblijvend weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*

De Keizer Makelaarsgroep

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Bel ons!
Houten 030 637 55 66
Maarssen 0346 712 008
Nieuwegein 030 603 13 00
Utrecht 030 275 90 40
Vianen 0347 751 170
Vianen – GeldXpert 030 600 82 33
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 030 677 47 00

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Houten 0613352703
Maarssen 0622346429
Nieuwegein 0613482617
Utrecht 0622868449
Vianen 0657035078
Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn 0639373300