Westkanaaldijk 19H
Westkanaaldijk 19H – Foto
Westkanaaldijk 19H – Foto 2
Westkanaaldijk 19H – Foto 4
Westkanaaldijk 19H – Foto 3
Westkanaaldijk 19H – Foto 5
Westkanaaldijk 19H – Foto 7
Westkanaaldijk 19H – Foto 6
Westkanaaldijk 19H – Foto 8
Westkanaaldijk 19H – Foto 9
Westkanaaldijk 19H – Foto 10
Westkanaaldijk 19H
Westkanaaldijk 19H – Foto
Westkanaaldijk 19H – Foto 2
Westkanaaldijk 19H – Foto 4
Westkanaaldijk 19H – Foto 3
Westkanaaldijk 19H – Foto 5
Westkanaaldijk 19H – Foto 7
Westkanaaldijk 19H – Foto 6
Westkanaaldijk 19H – Foto 8
Westkanaaldijk 19H – Foto 9
Westkanaaldijk 19H – Foto 10

Westkanaaldijk 19H

3606 AL, MAARSSEN

442 m2 bedrijfshal

3.425 m2 perceel

Prijs op aanvraag

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

TE KOOP

Een nieuwbouw bedrijfsruimte (unit H) in een nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw, gelegen aan de straatzijde van het complex met zeer veel natuurlijke lichtinval door de vele ramen. Unit H heeft 6 eigen parkeerplaatsen op het terrein.

Op zoek naar een nieuwe en ideale plek voor jouw bedrijf? Zoek niet verder dan dit centraal gelegen bedrijfsverzamelgebouw in Maarssen! Met deze perfecte locatie en de juiste faciliteiten, biedt dit gebouw de mogelijkheid om te groeien en te bloeien als bedrijf. Het is niet alleen een investering in een pand, maar in de toekomst van jouw bedrijf.

Het nieuw te realiseren bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 8 zelfstandige bedrijfsunits en 1 zelfstandige kantoorunit en heeft een hoogwaardige en moderne uitstraling. De bedrijfsunits zijn rug-aan-rug geschakeld en de zelfstandige kantoorunit is hoofdzakelijk gelegen op de 2e verdieping. De kantoorunit is reeds verkocht.

Start sloop bestaande opstallen staat gepland voor Q3 2024!

De gevel van de bedrijfsunit is individueel omkaderd met bronskleurig aluminium zetwerk en voorzien van een entree gelegen aan de zijkant van het complex. De bedrijfsunit heeft op de begane grond een elektrisch bedienbare overheaddeur en een loopdeur naar de bedrijfsruimte. De begane grondvloer van de bedrijfsruimte is berekend met een maximale vloerbelasting van circa 2.000 kg/m². De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt circa 7,40 meter en ter plaatse van de eerste verdiepingsvloer bedraagt de vrije hoogte circa 3,80 meter. Nabij de hoofdentree bevindt zich de meterkast en een vaste trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote ruimte, met veel glasopeningen in de gevel, die door de koper naar eigen wens kan worden ingericht.

Koopsom:
€ 749.000,= v.o.n.
* de koopsom is inclusief koop- en aanneemsom, inclusief notariskosten, te vermeerderen met BTW. Er is geen overdrachtsbelasting van toepassing.
* de verdeling tussen de koopsom van de grond en de aanneemsom bedraagt respectievelijk circa 23% en 77% van de verkoopprijs.

Vloeroppervlak:
Het betreffende vloeroppervlak van de bedrijfsunit is ca. 442 m² bruto vloeroppervlak als volgt verdeeld:
circa 264 m² b.v.o. op de begane grond;
circa 178 m² b.v.o. op de verdieping.
Genoemde oppervlakte van bedrijfsunit bruto is vloeroppervlak.

Er zijn meerdere bedrijfsunits beschikbaar van diverse metrages, zie de brochure voor alle opties.

Parkeren:
Er behoren 6 parkeerplaatsen bij de bedrijfsruimte.

Kenmerken van de bedrijfsunit/het project:
• hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw met een moderne uitstraling;
• ruime flexibel in te richten bedrijfshal;
• verdieping is geschikt te maken voor kantoorgebruik;
• 6 eigen parkeerplaatsen inbegrepen;
• vrije hoogte bedrijfshal deels circa 7,40 meter en deels circa. 3,80 meter, vrije doorgang overheaddeur 3,50 meter;
• nuttige vloerbelasting begane grond circa 2000 kg/m2;
• vloerbelasting verdieping circa 400 kg/m2;
• standaard nutsaansluiting voor water en elektra (3x 50 AMP) inbegrepen;
• gasloos;
• centraal gelegen met goede ontsluiting;
• op loopafstand van NS station Maarssen;
• cameratoezicht en beveiliging van het terrein.

Meerwerk opties:
Er zijn diverse meerwerk opties mogelijk. Hierover is meer informatie te vinden in de Dataroom welke wij hebben opgesteld voor het project. Wanneer u toegang wenst tot de dataroom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op het bedrijventerrein Westkanaaldijk te Maarssen gelegen tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en het spoor. De locatie is centraal gelegen nabij de Rijksweg A2 die binnen enkele (auto)minuten bereikbaar is. Het treinstation van Maarssen ligt op slechts 800 meter loopafstand. Het gebouw is centraal gepositioneerd op het perceel en voorzien van twee in- en uitritten vanaf de Westkanaaldijk. De toegang en de bereikbaarheid tot de bedrijfsunits is hierdoor uitstekend te noemen. Op het afsluitbare (deels) gemeenschappelijke terrein bevinden zich de parkeerplaatsen die als privé parkeerplaatsen zijn toebedeeld aan de kantoor- en bedrijfsunits.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is ‘Bedrijventerrein Maarssenbroek Werkgebied’ vastgesteld d.d. 27-02-2006 en aangevuld middels een 1e partiële herziening vastgesteld d.d. 14-12-2009. De gemeente Stichtse Vecht heeft het terrein bestemd voor bedrijven die zijn genoemd in bedrijvenlijst binnen de milieu categorie 3, zoals is opgenomen in het bestemmingsplan met een ‘staat van bedrijfsactiviteiten’. In de akte van splitsing wordt vastgesteld welke bedrijven zich kunnen vestigen in WK19.

Vereniging van Eigenaren:
De bedrijfsunits, de parkeerplaatsen en de buitenruimtes worden verkocht als appartementsrechten. Met de koop van een appartementsrecht wordt de koper automatisch lid van de Vereniging van eigenaren (VvE). Deze VvE is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke zaken van het gebouw, zoals dit in de akte van splitsing wordt vastgelegd.

Inrichting terrein:
Het terrein is via twee in- en uitritten bereikbaar vanaf de openbare weg. Een deel van het terrein wordt gemeenschappelijk, waarvan het beheer en het onderhoud voor rekening is van de Vereniging van Eigenaars, en een deel van het terrein wordt privé ingericht. Het gemeenschappelijke terrein is afsluitbaar, voorzien van verlichting en uitgerust met videobewaking.

Voor meer informatie neemt u s.v.p. contact op met de verkopende makelaars
Dirk-Jan Jansen of Daan Lacor van Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Thijs van Maurik of Marco van Diggelen van Brecheisen Bedrijfsmakelaars

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 749.000 k.k.

Toegevoegd

01-01-1970

Perceeloppervlakte

3.425 m2

Bedrijfsruimte

442 m2

Aanmeldingsreden

In verkoop genomen

Heb je vragen over dit pand?

Neem contact op met

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.