Neonweg 12E
Neonweg 12E – Foto 7
Neonweg 12E – Foto 6
Neonweg 12E – Foto 8
Neonweg 12E – Foto 3
Neonweg 12E – Foto 5
Neonweg 12E – Foto 4
Neonweg 12E – Foto 2
Neonweg 12E – Foto
Neonweg 12E
Neonweg 12E – Foto 7
Neonweg 12E – Foto 6
Neonweg 12E – Foto 8
Neonweg 12E – Foto 3
Neonweg 12E – Foto 5
Neonweg 12E – Foto 4
Neonweg 12E – Foto 2
Neonweg 12E – Foto

Neonweg 12E

3812 RH, AMERSFOORT

525 m2 bedrijfshal

3.850 m2 perceel

Prijs op aanvraag

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

NOG 1 BEDRIJFSGEBOUW TE KOOP!

Te koop: Neonweg 12E te Amersfoort (unit 5).

Oppervlakte:
Bedrijfsunit Begane grond Verdieping Totaal Verkoopprijs
5 – Neonweg 12E 380 m² 145 m² 525 m² € 699.000 v.o.n.

Aan de Neonweg 12A t/m F op bedrijventerrein ‘Isselt’ in Amersfoort is men in een vergevorderd stadium met de bouw van een zestal hoogwaardige bedrijfsgebouwen, alle gebouwen zijn voorzien van kantoorruimte op de verdieping en 6 à 7 parkeerplaatsen. De bedrijfsgebouwen zijn er in twee formaten, 525 m² en 560 m², verdeeld over twee bouwlagen, waarvan minimaal 372 m² begane grond! Ze zijn elk circa 8 meter hoog, 29 à 30 meter diep, 13 meter breed en hebben een vrije hoogte van grotendeels ca. 8 meter en partieel 4 meter. De gebouwen zijn voorzien van een elektrische overheaddeur en een geïntegreerde loopdeur en beschikken over een verdiepingsvloer die aan de voorzijde is voorzien van een grote raampartij. Daardoor ontstaat een aantrekkelijke en lichte kantoorruimte.

De bedrijfsgebouwen worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. De hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze maken dat deze bedrijfsgebouwen helemaal klaar zijn voor de toekomst. De zes gebouwen zijn uitstekend geïsoleerd en worden gasloos opgeleverd. De bedrijfsgebouwen worden casco opgeleverd, voorzien van een eigen meterkast voor elektra, wateraansluiting en aansluitingen op de riolering. Ze zijn flexibel in te delen, indien gewenst kunnen de panden ook onderling gekoppeld worden. Zo kan de ruimte helemaal naar wens worden samengesteld. De gebouwen mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte, uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor.

Bedrijventerrein ‘Isselt’, met een totale grootte van 189 hectare, heeft een strategische ligging aan de rivier de Eem en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, het Centraal Station en het moderne Eemplein. Het kent een enorme variëteit aan bedrijven.

Bedrijventerrein ‘Isselt’ is zowel met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. De snelwegen A1 en A28 bevinden zich op enkele minuten rijden en er is een goede busverbinding met het station.

Een gedeelte van het bedrijventerrein, de zogenaamde ‘Kop van Isselt’, wordt de komende jaren samen met vier andere gebieden rondom de binnenstad ontwikkeld tot een duurzaam en divers nieuw stadsgebied met volop ruimte voor nieuwe woningen, winkels, werkruimtes en cultuur (ontwikkeling ‘Langs Eem en Spoor’). Nu al bieden het nabijgelegen Eemplein en omgeving volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ontspannen op de pleinen, in het groen of langs het water. Met de ontwikkeling van ‘Langs Eem en Spoor’ wordt het gebied alleen nog maar aantrekkelijker.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Vraagprijs

€ 699.000 k.k.

Toegevoegd

01-01-1970

Perceeloppervlakte

3.850 m2

Bedrijfsruimte

525 m2

Aanmeldingsreden

In verkoop genomen

Heb je vragen over dit pand?

Neem contact op met

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.