2e Garnizoensdok 7
2e Garnizoensdok 7 – Foto 10
2e Garnizoensdok 7 – Foto 6
2e Garnizoensdok 7 – Foto 9
2e Garnizoensdok 7 – Foto 3
2e Garnizoensdok 7 – Foto 7
2e Garnizoensdok 7 – Foto 5
2e Garnizoensdok 7 – Foto 4
2e Garnizoensdok 7 – Foto 2
2e Garnizoensdok 7 – Foto 8
2e Garnizoensdok 7 – Foto
2e Garnizoensdok 7
2e Garnizoensdok 7 – Foto 10
2e Garnizoensdok 7 – Foto 6
2e Garnizoensdok 7 – Foto 9
2e Garnizoensdok 7 – Foto 3
2e Garnizoensdok 7 – Foto 7
2e Garnizoensdok 7 – Foto 5
2e Garnizoensdok 7 – Foto 4
2e Garnizoensdok 7 – Foto 2
2e Garnizoensdok 7 – Foto 8
2e Garnizoensdok 7 – Foto

2e Garnizoensdok 7

3439 JB, NIEUWEGEIN

150 m2 kantoor

300 m2 bedrijfshal

3.485 m2 perceel

Prijs op aanvraag

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Te koop:
De laatste twee bedrijfsgebouwen aan het 2e Garnizoensdok te Nieuwegein! Oplevering medio november 2023. Momenteel is de bouw volop gaande.

Deze hoogwaardige bedrijfsgebouwen met kantoorruimte zijn ieder ca. 450 m² b.v.o. groot, inclusief vijf parkeerplaatsen per bedrijfsgebouw.
Wat deze gebouwen onderscheidt van diverse andere nieuwbouwprojecten is de gunstige verhouding bedrijfsruimte t.o.v. de kantoorruimte.

Deze gebouwen maken onderdeel uit van een complex van zes gebouwen.
Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en veel glas.

Beschikbaar:

Bedrijfspand Begane grond Verdieping Totaal Verkoopprijs totaal
Huisnummer 7 300 m² 150 m² 450 m² € 724.500,= k.k. (geen overdrachtsbelasting);
Huisnummer 9 300 m² 150 m² 450 m² € 724.500,= k.k. (geen overdrachtsbelasting);

Oplevering medio november 2023
Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd.

De panden zijn naar eigen wens nog nader in te delen en af te bouwen en worden in de basis casco opgeleverd conform de technische omschrijving.

Vloeroppervlak
Op de begane grond bevindt zich een riante bedrijfsruimte van circa 300 m² die u als ondernemer voor diverse doeleinden kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld opslag, productie of showroom. De combinatie van ca. 150 m² volwaardig kantoor op de verdieping geeft deze gebouwen nog meer toepassingsmogelijkheden.

De gebouwen zijn circa 10 meter hoog, 20 meter diep en 15 meter breed. De vrije hoogte is ruim 4,5 meter tot de eerste verdieping en ca. 9 meter in het overige deel van de bedrijfsruimte. Naast een elektrische overheaddeur is er een separate personenentree aanwezig. De bedrijfsgebouwen hebben een riante verdiepingsvloer die aan de voorzijde is voorzien van royale raampartijen met een luifel waardoor een aantrekkelijke en lichte (kantoor) werkplek ontstaat.

Opleveringsniveau
De gebouwen zullen casco worden opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De panden worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Het is mogelijk om de afbouw uit te besteden aan de aannemer. De details van het opleveringsniveau staan in de technische omschrijving.

Gebruik
De bedrijfsgebouwen mogen onder andere gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, showroom, magazijn en montageruimte. Uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, kunt u deze opzoeken op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bedrijvenpark Het Klooster
Dit bedrijventerrein ligt pal langs de A27 met in de direct nabijheid tevens de rijksweg A2 en A12, direct onder de rook van Utrecht.
Op dit terrein is ruim 75 hectare grond, vrijwel volledig uitgegeven, en biedt plek aan MKB ondernemers, logistieke bedrijven en sinds kort een foodcourt met diverse soorten restaurants.

Parkmanagement Het Klooster
Koper gaat akkoord met de verplichtingen en voorwaarden ten behoeve van het parkmanagement.

Bereikbaarheid
Het Klooster is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en ligt direct aan afrit 28 Nieuwegein van de A27. Binnen enkele minuten zit u op de A27 met de A2 en de A12 om de hoek.
Tevens zijn er bushaltes op het terrein aanwezig.

Duurzaamheid
De hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze maakt dat deze bedrijfsgebouwen helemaal klaar zijn voor de toekomst. De panden worden gasloos opgeleverd. Ieder gebouw wordt voorzien van een eigen meterkast voor elektra, wateraansluiting (aansluitkosten voor rekening van koper) en wordt aangesloten op de riolering. De gebouwen hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie. De moderne uitstraling van de bedrijfsgebouwen geeft een absolute meerwaarde aan dit project.
De verkoper heeft t.b.v. de duurzaamheidseisen van de gemeente een BENG rapportage laten maken welke koper kan gebruiken voor zijn installaties en afbouw.

Multifunctionaliteit
De bedrijfspanden zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de panden onderling te koppelen, zodat u de ruimte geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Eigendomssituatie
De bedrijfsgebouwen met bijbehorende parkeergelegenheid verkrijgt u in volle eigendom.
Het terrein tussen de parkeerplaatsen en de gebouwen wordt mandelig.

Koopcontract
Conform model NVM BOG waarbij koper na ondertekening bij notaris een zekerheidsstelling van 10% dient te storten.

Levering
Nader overeen te komen, na oplevering casco bouw, geschat medio oktober 2023.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 724.500 k.k.

Toegevoegd

01-01-1970

Perceeloppervlakte

3.485 m2

Bedrijfsruimte

300 m2

Aanmeldingsreden

In verkoop genomen

Heb je vragen over dit pand?

Neem contact op met

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.