Huis verkopen? Onze gratis waardebepaling van je huis verplicht je tot niets, maar maakt je wel veel wijzer!

Gratis waardebepaling van mijn huis

Woon je in Midden-Nederland en wil je eventueel via De Keizer makelaarsgroep je huis verkopen? De eerste stap voor het verkopen van je huis is de gratis waardebepaling. Wij komen bij jou thuis om de woning te bezichtigen en geven een zorgvuldig waardeoordeel. We houden daarbij onder andere rekening met de markt, de locatie, de bouwkundige staat en eventuele gebreken c.q. waarde verhogende aspecten. Daarnaast bespreken we het volgende: 

- hoe is het momenteel gesteld op de woningmarkt? 
- wat is de beste strategie voor de verkoop voor je woning?
- wat word je volgende woning, heeft dat invloed op de gewenste snelheid van verkoop van je woning? 
- wat is de beste vraagprijs voor je woning?
- wat is de te verwachten verkoopopbrengst voor je woning?
- wat is je verwachting van ons?
- wat hebben wij je allemaal te bieden?
- past onze aanpak bij je?
- welke middelen wil je inzetten om je woning zo goed mogelijk te verkopen?

Ja, Ik wil een gratis waardebepaling

 

Waardebepaling huis

Opdracht tot dienstverlening

Als het allemaal naar wens is en je hebt een klik met onze makelaar, dan kan je een offerte ontvangen. Als je ervoor kiest om de offerte te accepteren dan gaan we de opdracht tot dienstverlening opmaken waarin we alle gemaakte afspraken vastleggen. Gelijktijdig wordt er opdracht gegeven aan onze huisfotograaf voor het maken van professionele foto’s en – indien nodig – het restylen van de woning door onze interieurstyliste. Je kan via onze fotograaf extra tools inzetten om je woning op Funda extra aandacht te geven en hoger in de resultaten te laten komen, zoals een eigenwoningvideo gemaakt met een drone (eventueel in combinatie met een omgevingsvideo)

Inname woning

Als de opdracht is ondertekend nemen wij de woning definitief in verkoop. We melden de woning aan op onze eigen site en diverse populaire websites zoals Funda. Standaard plaatsen we een gratis bericht over jouw woning op onze populaire Facebookpagina (met meer dan 15.000 volgers) en je kan eventueel ook kiezen voor een betaalde Facebookadvertentie. Daarnaast maken we een brochure, etalagepresentatie en zetten we een “te koop” bord bij je in de tuin of hangen we een bord aan de gevel.

Je woning is nu succesvol in de markt gezet. Laat de bezichtigingen maar komen! 

Ja, Ik wil een gratis waardebepaling