Te koop: Defensie-eiland ZUID. F1A, Defensie-eiland ZUID. F1A

Defensie-eiland ZUID. F1A Bouwnummer 19, 3441 VK Woerden Onderdeel van nieuwbouwproject Defensie-eiland ZUID. F1A

€ 507.500,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Zelf drie kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en samen een gezin van zes personen. Nou ja, om de week dan! Een drukte van jewelste, maar door de vlinders in je buik één groot genot. Een traditionele woning past niet bij dit nieuwe gezin; ruimte, vrijheid, creativiteit is belangrijk, maar een industriële look net zo!

Watervilla's
Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde 'bootwoningen'. Deze zijn ontworpen door ZECC  Architecten. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgesproken en uniek te noemen en hebben een woonoppervlak van maar liefst circa 182 en 240 m2. De fraaie raampartij aan het water zorgt voor een fraai uitzicht en de (optionele) vides geven de interieurs een zeer speels effect. Een eigen boot bij jouw huis? Geen probleem, deze leg je gemakkelijk aan je eigen terras aan het water gelegen op het zuiden.

Fraaie eengezinswoningen
De gevels bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design. Ook bij de vijf eengezinswoningen binnen deze identiteit wordt dit design doorgezet. Met een woonoppervlak van maar liefst circa 138 m2 is er ruimte voor drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Zet in de woonkamer de openslaande tuindeuren open en je haalt zo het zonnetje in huis.

Meer weten over woningtype Vastberaden? Bekijk de downloads!

Tuin gelegen op Noordwest

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17262/4004767
Prijs € 507.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 13 maart 2018
Laatste wijziging Woensdag 13 februari 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 138 m²
Inhoud 345 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4
CV ketel
Eigendom Eigendom
Kom langs - of - Maak een afspraak