Beschrijving

Het betreft hier een winkelruimte met een naast gelegen café en bijbehorende bovenwoning in de kern van Vleuten dorp. 

Het object beschikt over een gemengde bestemming waardoor u hier vele kanten mee op kan. Zo is zelfstandig wonen mogelijk, maar ook op de begane grond detailhandel, horeca, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening. E.e.a. conform het vigerende bestemmingsplan.

De begane grond is circa 179 m² en de verdieping is circa 90 m² groot.
Op de begane grond zijn een winkel en voormalig café gesitueerd, ieder met een eigen entree.
De bovenwoning bestaat uit een grote woonkamer (59m²) met semi open keuken, drie goede slaapkamers en badkamer met toilet.
			
Het object is gelegen in de dorpskern van Vleuten. In de nabijheid zijn diverse winkels van lokale middenstanders en bedrijven waaronder AH, Hema, Dirk van den Broek, Kruidvat, etc. gevestigd. Tevens zijn er in de omgeving de nodige horeca gelegenheden, scholen, etc. aanwezig. Het station alsmede diverse winkels (o.a. winkelcentrum Hinderstein) liggen op loopafstand. Er zijn busverbindingen op loopafstand. In de directe omgeving is gratis parkeergelegenheid.

Het object is met het eigen vervoer prima bereikbaar. De rijkswegen A2 en A12 zijn op enkele minuten afstand gelegen. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaar prima middels de nabijgelegen bushalte en het NS station.

Bijzonderheden:
- Woning met bedrijfsruimte:
- Op unieke locatie in de dorpskern van Vleuten;

Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Vleuten-De Meern zijn te vinden op Funda.

Kenmerken