Te koop: CPO Sluiseiland, Appartementen, CPO Sluiseiland

Sluiseiland Bouwnummer 2, 4132 AG Vianen Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Sluiseiland

€ 245.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
ONTWERP JE EIGEN WONING

Op Sluiseiland in Vianen bouw je via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) je eigen woning op maat. De grootte van de woning bepaal je zelf, net als de indeling. Wil je 1, 2 of 3 badkamers? Word je blij van een vide en veel zonlicht? Wil je wonen op de 1e verdieping of een bijzondere trap? Het kan allemaal als je zelf de opdrachtgever bent.

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar en wie eerst komt, eerst maalt.

CPO betekent dat je je eigen woning kan ontwerpen binnen een aantal vastgestelde kaders. In totaal worden maximaal 39 woningen ontwikkeld in een mix van appartementen en herenhuizen. Er worden ca. 21 appartementen ontwikkeld van 55 – 150 m², in prijsklasse van € 180.000 – € 430.000 en ca. 18 herenhuizen van 130 – 180 m², in prijsklasse van € 315.000 – € 450.000. Daarnaast moet rekening gehouden worden met de aankoop van een parkeerplaats in de half verdiepte garage van ca. € 20.000. Doordat de grootte van de woningen nog niet vast ligt, kunnen er uiteindelijk ook minder woningen gerealiseerd worden.

De woningen worden gerealiseerd in een gesloten bouwblok dat opgedeeld kan worden in verschillende hofjes. De maximale bouwhoogte van het blok is vier bouwlagen. Als toekomstige bewoner van een van de herenhuizen kun je zelf beslissen of je drie of vier lagen wilt bouwen.

De historische Vrijstad Vianen ligt aan de zuidkant van de Lek. Het stadje is fantastisch ontsloten met de A2 en de A27 zodat u snel in Utrecht maar ook in Den Bosch of Breda bent. Vianen heeft geen NS station maar is vanuit alle windstreken goed bereikbaar met de bus. Met de auto en de bus ben je binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht.

Vianen is van oorsprong een vestingstad, aangelegd om de bewoners van Utrecht in de gaten te houden. Vianen heeft daarom kenmerkende stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen. Deze historie is nog steeds terug te zien in de opbouw en de structuur van het stratenpatroon, en de historisch gebouwen in het centrum.

Heb je interesse en wil je zelf actief aan de slag in dit project? Meld je aan op de projectwebsite zelfbouwvianen.com

[Planning]
Verwachte start bouw: januari 2020
Verwachte oplevering: kerst 2020/begin 2021

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/4056859
Prijs € 245.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 20 april 2018
Laatste wijziging Vrijdag 14 december 2018
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 81 m²
Inhoud 243 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan water
In centrum
In woonwijk
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een garage Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak