Te koop: CPO Sluiseiland, Appartementen, CPO Sluiseiland

Sluiseiland Bouwnummer 2, 4132 AG Vianen Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Sluiseiland

€ 300.000,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
ONTWERP JE EIGEN WONING
Op Sluiseiland in Vianen bouw je via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) je eigen woning op maat. De grootte van de woning bepaal je zelf, net als de indeling. Wil je 1, 2 of 3 badkamers? Word je blij van een vide en veel zonlicht? Wil je wonen op de 1e verdieping of een bijzondere trap? Het kan allemaal als je zelf de opdrachtgever bent.

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK
Er is inmiddels een verkaveling gemaakt en de huidige deelnemers hebben een plek in het plan gekozen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, maar wacht niet te lang: Voor het kiezen van een kavel geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

ONTWERP
In totaal worden 39 woningen ontwikkeld in een mix van appartementen, maisonnettes en herenhuizen, variërend van 85 m² – 180 m² woonoppervlak in een prijsklasse van € 300.000 – € 490.000, inclusief (een verplicht af te nemen) parkeerplaats. Deze kosten zijn indicatief en worden verder gedefinieerd gedurende de ontwikkeling van het plan.
De deelnemers worden begeleid door procesadviseur Urbannerdam en hebben een Vereniging van Opdrachtgevers gevormd. De vereniging heeft architectenbureau KRFT gekozen voor het ontwerp van het plan. In dit ontwerp worden de woningen in een S-vorm georganiseerd rondom twee open, verhoogde binnenhoven welke ruimte bieden voor privé en collectieve buitenruimtes. Middels twee stijgkernen met lift worden de appartementen en penthouses op de bovenste verdieping ontsloten. De herenhuizen, maisonnettes en appartementen op de begane grond kunnen hun voordeur aan de straat krijgen. Alle woningen kunnen gebruik maken van de collectieve tuin en hebben daarnaast kunnen opteren voor een riante privé buitenruimte. Onder het gehele bouwblok komt een parkeergarage voor bewoners om de auto te parkeren.

VIANEN
De historische Vrijstad Vianen ligt aan de zuidkant van de Lek. Het stadje is fantastisch ontsloten met de A2 en de A27 zodat u snel in Utrecht maar ook in Den Bosch of Breda bent. Vianen heeft geen NS station maar is vanuit alle windstreken goed bereikbaar met de bus. Met de auto en de bus ben je binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht.

Vianen is van oorsprong een vestingstad, aangelegd om de bewoners van Utrecht in de gaten te houden. Vianen heeft daarom kenmerkende stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen. Deze historie is nog steeds terug te zien in de opbouw en de structuur van het stratenpatroon, en de historische gebouwen in het centrum.

INTERESSE?
Heb je interesse en wil je zelf actief aan de slag in dit project? Meld je aan op de projectwebsite www.cposluiseiland.nl

PLANNING
Verwachte start bouw: 2e kwartaal 2020
Verwachte oplevering: 2e kwartaal 2021

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/4056859
Prijs € 300.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 20 april 2018
Laatste wijziging Woensdag 3 juli 2019
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 85 m²
Inhoud 255 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan water
In centrum
In woonwijk
Uitrusting
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een garage Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak