Verkocht onder voorbehoud

Te koop: Lodewijck, bouwnummer 18, Lodewijck

Bouwnummer, 4131 ZZ Vianen Onderdeel van nieuwbouwproject Lodewijck

€ 234.500,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Als u dit leest bevindt u zich op de nieuwbouwpagina van het nieuwe appartementencomplex, genaamd Lodewijck. Dat is een compliment waard, want hieruit blijkt dat u kwaliteit zoekt én herkent. De bouw van het nieuwe appartementencomplex sluit naadloos aan op de duurzame en moderne toekomstvisie van de gemeente Vianen. Ziet u zichzelf na een lange werkdag al genieten van de laatste zonnestralen op uw nieuwe balkon?

Het diverse aanbod bevat 23 ruime koopappartementen welke zijn verdeeld over vier woonlagen. Met in totaal 8 verschillende appartement types is er voor ieder wat wils. Zo profiteert u bij het ene type van een groot buitenterras, waar een andere type u het gemak van een extra slaapkamer of een grotere woonkamer biedt.

Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd inclusief een moderne SieMatic designkeuken. Daarnaast is ook de badkamer, het sanitair en het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Ook het hoge wooncomfort is het benoemen waard. Het gebouw voldoet namelijk ruim aan alle hedendaagse regelgeving, waardoor u vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een woning om trots op te zijn. Uniek aan deze appartementen is dat elk appartement 5 eigen zonnepanelen heeft. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning in het gloednieuwe appartementencomplex Lodewijck.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/3624060
Prijs € 234.500,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zondag 30 april 2017
Laatste wijziging Vrijdag 14 juli 2017
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 92 m²
Inhoud 276 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft een garage Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak