Te koop: CPO Sluiseiland, CPO Sluiseiland

CPO Sluiseiland Bouwnummer 6, 4132 AG Vianen Onderdeel van nieuwbouwproject CPO Sluiseiland

€ 571.995,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
KOOP JE EIGEN WONING TEGEN KOSTPRIJS!
Let op! Genoemde prijs is indicatief en kan nog wijzigen.
Plattegronden dienen als voorbeeld, de woningen zijn nog vrij in te delen.

BEZOEK DE PROJECTWEBSITE: cposluiseiland.nl

Op Sluiseiland Vianen start naar verwachting per september 2020 de bouw van een nieuwe buurt van 39 woningen en appartementen. Geen projectondernemer of grote investeerder is de opdrachtgever, maar een groep gewone burgers heeft de handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van een eigen buurt. De buurt is een onderdeel van het plan Sluiseiland waarin in totaal 185 woningen worden gebouwd.

CPO betekent Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en staat voor samen bouwen aan een buurt waarin elke bewoner zijn eigen huis ontwerpt én waarin gezamenlijk met de architect nagedacht wordt hoe het gehele huizenblok, zowel de binnen- als buitenruimten, vorm moet krijgen. Een eigen buurt met huizen door mensen zelf ontworpen, met aandacht voor de duurzaamheidseisen (nul op de meter) en de nieuwste ontwikkelingen binnen de circulaire bouw. Een buurt voor de toekomst.

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK
Er is inmiddels een verkaveling gemaakt en de huidige deelnemers hebben een plek in het plan gekozen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, maar wacht niet te lang: voor het kiezen van een kavel geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Voor het deelnemen aan dit project zijn regels vastgesteld.

ONTWERP
n het plan van CPO Sluiseiland is deze woning één van de tien stadswoningen die het plan omvat. Verder zijn er 3 maisonnettes en 26 appartementen, welke allemaal verkocht zijn. Van de tien woningen zijn er nog zes beschikbaar, waaronder deze zeer ruime stadswoning met aan de ene kant uitzicht op de passantenhaven en aan de andere kant grenzend aan de tuin uitzicht op het Merwedekanaal. Tussen de woning en de passantenhaven ligt een voet- en fietspad en rijden er geen auto’s. De ingang van de parkeergarage is aan de kant van het Merwedekanaal.

Deze stadswoning heeft een woonoppervlakte van circa 195 m² en is daarmee één van de grootste drie woningen in dit project. De grote oppervlakte is verdeeld over de begane grond, een eerste en tweede verdieping en een zolderetage. De woning staat voor een groot deel op de parkeergarage, waar zich de privéparkeerplaats en berging bevindt, die direct vanuit de woning te bereiken zijn.

Je komt in deze woning binnen op straatniveau en kunt vanuit de hal via de trap omlaag naar de parkeergarage en via de trap omhoog naar de begane grond. Deze begane grond ligt op 1.50 m boven straatniveau.

Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte, die vrij in te delen is, met bv. slaapkamers of een praktijkruimte met schuifpui en toegang tot de collectieve tuin. Ook is hier een badkamer gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer / keuken met een ruim balkon van 12 m² op het westen en uitzicht op de passantenhaven.

Op de tweede verdieping bevindt zich de ruime master bedroom, een grote badkamer en een kleinere slaapkamer en een berging met wasmachineaansluiting.

De zolderverdieping bestaat voor de helft uit een open ruimte die bv. als slaapkamer in te vullen is en voor de andere helft uit een groot dakterras van 38 m². Tevens heeft deze woning een dakkoepel, met daaronder vides op elke etage, zodat er door de hele woning extra licht van boven komt.

Deze basisinrichting kan samen met de wooncoach van de aannemer eventueel nog naar wens aangepast worden. Ook is het mogelijk om de woning bijvoorbeeld zonder basis badkamer te kopen en deze na oplevering zelf te (laten) plaatsen.

De woning is voorzien van:
- een luchtwarmtepomp die ook kan koelen (in eigendom)
- vloerverwarming als hoofdverwarming en individueel per leefruimte te regelen
- EPC norm van 0.0
- optie op zonnepanelen om naar 0 op de meter te komen
- basissanitair en tegelwerk
- een privéterras op het parkeerdek van 7 m²
- een balkon op het westen van 8 m²
- een dakterras van 38 m²
- een aparte berging
- een privéparkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage

Deze woning incl. basisbadkamer en parkeerplaats direct onder de woning heeft een prijs op basis van het Definitief Ontwerp van € 571.995,- v.o.n.

VIANEN
De historische Vrijstad Vianen ligt aan de zuidkant van de Lek. Het stadje is fantastisch ontsloten met de A2 en de A27 zodat u snel in Utrecht maar ook in Den Bosch of Breda bent. Vianen heeft geen NS station maar is vanuit alle windstreken goed bereikbaar met de bus. Met de auto en de bus ben je binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht.

Vianen is van oorsprong een vestingstad, aangelegd om de bewoners van Utrecht in de gaten te houden. Vianen heeft daarom kenmerkende stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen. Deze historie is nog steeds terug te zien in de opbouw en de structuur van het stratenpatroon, en de historische gebouwen in het centrum.

INTERESSE?
Heb je interesse en wil je zelf actief aan de slag in dit project? Meld je aan op de projectwebsite cposluiseiland.nl
De Architecten begeleiden de bewoners met het maken van keuzes en ook wanneer er gebouwd gaat worden krijgen bewoners begeleiding om goede beslissingen te kunnen nemen.

PLANNING
Verwachte start bouw: 3e kwartaal 2020
Verwachte oplevering: 4e kwartaal 2021

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/5151511
Prijs € 571.995,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 25 mei 2020
Laatste wijziging Zaterdag 6 juni 2020
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 192 m²
Inhoud 672 m³
Tuinoppervlakte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 4
Aantal kamers 4 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Aan water
Vrij uitzicht
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Ligbad
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Vianen)
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Vianen)
Kom langs - of - Maak een afspraak