Beschrijving

BOUW GESTART!

Nog enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar! Inschrijven voor dit project is mogelijk via de projectwebsite (vestibule-utrecht.nl). Daar tref je ook alle verkoopdocumentatie en de actuele beschikbaarheid van Vestibule aan. Neem bij vragen gerust contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

---

INDELING | Begane grond:
De entree van dit appartement is praktisch ingedeeld en biedt toegang tot het separaat toilet, de meterkast en de inpandige berging waar de wasmachine- en drogeraansluiting zich bevindt. Aan het einde van de entree tref je de toegang tot de woonkamer en keuken. In de hoek is de keuken gelegen. Door de ligging is deze op een natuurlijke wijze gescheiden van het woongedeelte. De keuken is voorzien van aanrechtblok wat tevens als bar kan dienen. Ideaal! In de koopsom zit een keukencheque inbegrepen ter waarde van € 7.500. Dat geeft jou de vrijheid om een keuken naar eigen wens te kiezen en te laten plaatsen tijdens de bouw. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 30 m² en leent zich er ideaal voor om een comfortabel zithoek te creëren. De woonkamer is erg licht, mede door het grote raampartij en de schuifdeur die toegang biedt tot het terras. Het terras kent een oppervlakte van 11 m² en is gelegen op het zuiden. Vanuit het terras kijk je uit over het groenrijke park Leeuwensteyn. Hoe fijn is het om zo stads en centraal te wonen maar ook te genieten van de natuur! Daarnaast biedt de woonkamer toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer middels een hal. Vanuit de hal tref je direct rechts de master bedroom. Met een woonoppervlakte van zo'n 25 m² en vele raampartijen die uitkijken over het park is dit een fijne plek om tot rust te komen. Direct naast de master bedroom is de tweede slaapkamer gelegen met eveneens vele raampartijen uitkijkend over het park. Aan het einde van de hal tref je de badkamer. De badkamer is standaard voorzien van modern sanitair en tegelwerk, waaronder een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. De badkamer heeft tevens een zijraam wat zorgt voor natuurlijk lichtinval.

Dit appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en wordt zeer duurzaam gebouwd. Hierdoor profiteer je van lage maandlasten én het is goed voor het milieu!

---

Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

Kenmerken