Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Haarzicht | Kavels, Haarzicht | Kavels

Haarzicht | Kavels Bouwnummer 163, 3451 AR Utrecht Onderdeel van nieuwbouwproject Haarzicht | Kavels

€ 390.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de wijk. Maak kennis met Haarzicht. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden, want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Haarzicht ligt tegen het bestaande dorp van Vleuten met landgoed Haarzuilens in de ‘achtertuin’. Even verderop vindt u Kasteel de Haar en de Haarrijnseplas. In totaal komen er circa 500 duurzame nieuwbouwwoningen. Deze huizen zijn verdeeld over vijf verschillende buurten die allemaal een eigen sfeer hebben.

De nieuwe wijk nabij Vleuten krijgt een eigenzinnig karakter: u woont hier landelijk, het voelt ‘niet zo stenig aan, maar juist dorps dankzij bomen en hagen’, zoals projectdirecteur Hugo Nijhoff het uitdrukt. U loopt gewoon op de weg en parkeert uw auto in de berm. Het groen en het water van de Haarrijnse plas zijn vlakbij. Streekproducten zoals fruit, zuivel en honing koopt u rechtstreeks van de makers. Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht; het is wellicht de laatste keer dat u zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland!

Haarzicht Fase 2: 10 vrije kavels:

U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wil er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!

Het is een droom van velen, die maar door weinigen in praktijk kan worden gebracht: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden.

De verkoop van 10 vrije kavels, welke gelegen zijn aan de Thematerweg, is gestart. De kavels variëren van 451 m² tot 1215 m². Voor elke kavel is een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. Binnen het beeldregieplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel. Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied De Erven, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

Nieuwbouw direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Wonen in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Uw toekomstige woonplek is een plek om zuinig op te zijn.

Haarzicht; Op goede gronden

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17262/4071426
Prijs € 390.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 3 mei 2018
Laatste wijziging Woensdag 28 november 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Kom langs - of - Maak een afspraak