Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Buitenoever fase II, Buitenoever Fase 2

Buitenoever fase II Bouwnummer 19, 3999 NK Tull en 't Waal Onderdeel van nieuwbouwproject Buitenoever Fase 2

€ 235.000,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
NU IN VERKOOP

De verkoop is gestart en de inschrijving is geopend. Bekijk de projectwebsite (buitenoever.nl) voor uitgebreide informatie over de woningen. Via de projectwebsite kun je ook inschrijven, hiervoor heb je een woonaccount nodig. Inschrijven is mogelijk tot maandag 5 augustus om 12:00 uur. Het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing.

--

Let op! Er is momenteel nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en ontvang bericht als de verkoop start. Inschrijven kan op de projectwebsite (buitenoever.nl)

Voel jij je soms wat veeleisend en lijkt betaalbaar en centraal wonen niet samen te kunnen gaan met het plezier van rust, ruimte en volop recreatie mogelijkheden? Wellicht is Buitenoever Fase 2 dan wel een unieke kans voor jou!

Dit fraaie -voor (her)starters/senioren toegankelijke- project is gelegen in het liefelijke Tul en 't Waal, op enkele kilometers van de A27, Nieuwegein en Houten. Op deze unieke plek hoor je de vogels nog fluiten en kunnen zowel de sportievelingen als natuurliefhebbers hun plezier niet op. Zo kun je voor onder andere de (snelle) watersporten op de Lek terecht, kun je lekker met de hond ravotten langs de oevers en heerlijk fietsen langs de boomgaarden.

BuitenOever Fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden opgeleverd met complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. Voor de kinderen is er een basisschool op loopafstand en voor de overige voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17243/4695640
Prijs € 235.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 25 juli 2019
Laatste wijziging Maandag 14 oktober 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 107 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 77 m²
Inhoud 231 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Kom langs - of - Maak een afspraak