Te koop: Lagedijk 29C, 3998 KB Schalkwijk

€ 895.000,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
Vrijstaand wonen op één van de mooiste plekjes in Schalkwijk!

Weids en vrijstaand wonen in een heerlijke ruime woning van maar liefst 170 m2 op een riante kavel van 1.350 m². Mét vrij uitzicht over een oude perenboomgaard in uw achtertuin en de uitgestrekte weilanden daarachter (zonsondergang!). De woning past met zijn houten gevel volledig in de landelijke omgeving en wordt casco opgeleverd. U kunt de woning dus nog helemaal vrij inrichten naar eigen woonwensen! Om u alvast een idee te geven, heeft een architect al een plattegrond uitgewerkt. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Wel zo handig als u, uw eigen woning helemaal gaat indelen naar eigen wensen! De verwachte oplevering is in het 4e kwartaal van 2020.

De woning wordt geheel duurzaam uitgevoerd met een gevelbekleding van Douglas hout. De woning is volledig gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen en een WKO installatie met een EPC van – 0,3. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

-----

De aannemer is verantwoordelijk voor de sloop van de aanwezige loods, aanleg van de toegangsweg, riolering en de uiteindelijke realisatie van de casco woning. De gehele binnen afwerking, keuken en badkamer zijn hierbij niet inbegrepen. Kortom, een inspirerende locatie met een woning welke geheel naar eigen wens en behoefte is in te delen. De prognose oplevering is al in het 4e kwartaal van 2020!

Ziet u het al voor zich? Neem dan contact op met De Keizer makelaarsgroep op 030 600 82 40 of neem een kijkje op de projectwebsite (buitenwoneninschalkwijk.nl).

Koopsom € 895.000,- (incl. btw en overdrachtsbelasting)

-----

Schalkwijk
Het Eiland van Schalkwijk wordt gevormd door de ligging tussen Lek, Lekkanaal en Amsterdam-Rijnkanaal. De historische ligging aan het water zorgde in vroeger tijden voor de bouw van diverse forten, die nu de fiets- en wandelroutes extra interessant maken.

Het dorp Schalkwijk is een gezellig dorp met een actief verenigingsleven. Als baken bevindt zich middenin het dorp de Rooms-Katholieke kerk, die in de historie een belangrijke rol speelde. De kerk kreeg zelfs de bijnaam “Kathedraal van het Sticht”. De bebouwing wordt gevormd door een lint langs de Schalkwijkse Wetering.

Rondom de dorpskern bevinden zich de buurtsupermarkt, diverse horeca, de basisschool en voetbal- en tennisvelden. Basisvoorzieningen die de leefbaarheid in het dorp optimaliseren, waardoor “buiten wonen” meer glans krijgt. Met de veerpont naar Culemborg of met de fiets naar Houten; voor andere onderwijswensen en voorzieningen is alles om de hoek.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17243/4868470
Koopsom € 895.000,- v.o.n.
Aanvaarding Per maandag 21 december 2020
Aangeboden sinds Dinsdag 26 november 2019
Laatste wijziging Woensdag 4 december 2019
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 170 m²
Inhoud 660 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Dubbele wastafel
Inloopdouche
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Bad
Douche
Dubbele wastafel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
  • De Keizer Makelaars Houten
  • De Keizer Makelaars Houten
Kom langs - of - Maak een afspraak