Te koop: Lagedijk 29C, 3998 KB Schalkwijk

€ 895.000,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
Uw droomwoning vrij indeelbaar!

Op één van de mooiste plekjes van Schalkwijk bouwen wij uw droomwoning. Met een oppervlakte van maar liefst 170 m² GO en een inhoud van 660 m³.

U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande woning op een ruime kavel. Deze woning past volledig in de huidige omgeving en staat op een kavel van maar liefst 1345 m². Deze woning komt in een landelijke omgeving met een uniek groen en vrij uitzicht en een boomgaard in de achtertuin. Daarnaast woont u direct bij alle voorzieningen die Schalkwijk te bieden heeft!

Om u tegemoet te komen in het ontwerp binnen de woning is er een architect geselecteerd die de indeling samen met u gaat uitwerken. Samenwerken met een architect biedt grote voordelen. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Met originele en creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips. Wel zo handig als u, uw eigen woning helemaal gaat indelen naar eigen wensen! Om u alvast op weg te helpen heeft de architect wat ideeën uitgewerkt. Deze kunt u bij de makelaar opvragen.

-----

De woning wordt geheel duurzaam uitgevoerd met een gevelbekleding van Douglas hout. De woning is volledig gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen en een WKO installatie met EPC van – 0,3 te hebben. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

De aannemer is verantwoordelijk voor de sloop van de aanwezige loods, aanleg van de toegangsweg, riolering en de uiteindelijke realisatie van de casco woning. De gehele binnen afwerking, keuken en badkamer zijn hierbij niet inbegrepen.

Kortom, een inspirerende locatie met een woning welke geheel naar eigen wens en behoefte is in te delen. De prognose oplevering is al in het 4e kwartaal van 2020!

Ziet u het al voor zich? Neem dan contact op met De Keizer makelaarsgroep op 030 600 82 40.

Koopsom € 895.000,- (incl. btw en overdrachtsbelasting)

-----

Schalkwijk
Het Eiland van Schalkwijk wordt gevormd door de ligging tussen Lek, Lekkanaal en Amsterdam-Rijnkanaal. De historische ligging aan het water zorgde in vroeger tijden voor de bouw van diverse forten, die nu de fiets- en wandelroutes extra interessant maken.

Het dorp Schalkwijk is een gezellig dorp met een actief verenigingsleven. Als baken bevindt zich middenin het dorp de Rooms-Katholieke kerk, die in de historie een belangrijke rol speelde. De kerk kreeg zelfs de bijnaam “Kathedraal van het Sticht”. De bebouwing wordt gevormd door een lint langs de Schalkwijkse Wetering.

Rondom de dorpskern bevinden zich de buurtsupermarkt, diverse horeca, de basisschool en voetbal- en tennisvelden. Basisvoorzieningen die de leefbaarheid in het dorp optimaliseren, waardoor “buiten wonen” meer glans krijgt. Met de veerpont naar Culemborg of met de fiets naar Houten; voor andere onderwijswensen en voorzieningen is alles om de hoek.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17243/4701581
Koopsom € 895.000,- v.o.n.
Aanvaarding Per maandag 21 december 2020
Aangeboden sinds Donderdag 1 augustus 2019
Laatste wijziging Vrijdag 18 oktober 2019
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 170 m²
Inhoud 660 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak