Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Lagedijk 29 C, kavel 1, 3998 KB Schalkwijk

€ 370.000,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
Bouw uw droomwoning!

Het is nu mogelijk om op één van de mooiste plekjes van Schalkwijk uw eigen droomwoning te (laten) realiseren. U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande woning op een ruime kavel. Die gedachten kunnen werkelijkheid worden; met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Wie wil er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een uniek uitzicht en een boomgaard in de achtertuin! Daarnaast woont u direct bij alle voorzieningen in Schalkwijk.

De locatie, …die bieden wij u, maar wat dan?
Bij het bouwen van een huis zijn er veel dingen waar u over na moet denken!

Er worden 2 woningen gerealiseerd, beide woningen dienen een samenhangend geheel te vormen met de omgeving. Om die reden is een beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin verschillende kaders zijn vastgelegd. Bijvoorbeeld de plek waar de woning gebouwd mag worden, de nok- en goothoogte, de soorten materialen en de gootrichting. In het beeldkwaliteitsplan kunt u deze bekijken. De woningen worden niet aangesloten op het gasnet (gasloos) en dienen een EPC van – 0,3 te hebben. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Om u tegemoet te komen in het ontwerp en eventueel ook het bouwproces is er een architect geselecteerd die dit samen met u gaat realiseren. Samenwerken met een architect biedt grote voordelen. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Met originele ontwerpideeën, creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips.

Nadat het ontwerpproces van de architect erop zit, komt de aannemer in beeld. De geselecteerde aannemer zal vervolgens de bouw en verdere uitwerking met u bepalen. De aannemer is verantwoordelijk voor de sloop van de aanwezige loods, aanleg van de toegangsweg, riolering en de uiteindelijke realisatie van de woning.

Ook tijdens de bouw staat het team van architect en aannemer voor uw klaar. Bij vragen of mogelijke aanpassingen op het ontwerp kunt u bij hen terecht. Bij oplevering van de woning controleert u samen met de architect en de aannemer of al het werk correct is uitgevoerd. De laatste puntjes worden op de i gezet.

Ziet u het al voor zich? Neem dan contact op met De Keizer makelaarsgroep, 030 600 82 40.

----

Schalkwijk
Het Eiland van Schalkwijk wordt gevormd door de ligging tussen Lek, Lekkanaal en Amsterdam-Rijnkanaal. De historische ligging aan het water zorgde in vroeger tijden voor de bouw van diverse forten, die nu de fiets- en wandelroutes extra interessant maken.
Het dorp Schalkwijk is een gezellig dorp met een actief verenigingsleven. Als baken bevindt zich middenin het dorp de Rooms-Katholieke kerk, die in de historie een belangrijke rol speelde. De kerk kreeg zelfs de bijnaam “Kathedraal van het Sticht”. De bebouwing wordt gevormd door een lint langs de Schalkwijkse Wetering.
Rondom de dorpskern bevinden zich de buurtsupermarkt, diverse horeca, de basisschool en voetbal- en tennisvelden. Basisvoorzieningen die de leefbaarheid in het dorp optimaliseren, waardoor “buiten wonen” meer glans krijgt.
Met de veerpont naar Culemborg of met de fiets naar Houten; voor andere onderwijswensen en voorzieningen is alles om de hoek.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17243/4465403
Prijs € 370.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 maart 2019
Laatste wijziging Donderdag 1 augustus 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 866 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Platteland
  • De Keizer Makelaars Houten
  • De Keizer Makelaars Houten
Kom langs - of - Maak een afspraak