Verkocht onder voorbehoud

Te koop: Hoef en Haag | Zelfbouwkavels, Hoef en Haag | Zelfbouwkavels

Onbekend Onderdeel van nieuwbouwproject Hoef en Haag | Zelfbouwkavels

€ 299.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek.

Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijzen in de loop van volgend jaar de eerste woningen van Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart in een groene en waterrijke omgeving.

Aan de rand van hoef en haag liggen de kavels 't Lint. Prachtige kavels, heerlijk groen gelegen, grenzend aan de plas Everstein. Alle kavels zijn royaal bemeten en bieden volop mogelijkheid om vrij en rustig te wonen. Enkele kavels grenzen aan het water van de oorspronkelijke gracht van kasteel Hagestein en bieden een weids uitzicht over het voormalige kasteelterrein. Hier kun je vanuit jouw eigen ontworpen woning elke dag weer genieten van de prachtige omgeving van Hoef en Haag. Een unieke kans!

De 17 kavels, die allemaal zijn gelegen aan de Hoevenweg, variëren van grootte, de kleinste meet circa 410m2, de grootste circa 800m2. Het maximaal te bebouwen grondoppervlakte is 120m2, waarbij de nokhoogte maximaal 12 meter is. Kortom, ruimte genoeg om een royale woning te bouwen die je kunt voorzien van alle gemakken.

Wie wil het niet? je eigen huis ontwerpen en bouwen. Een plek die helemaal naar je zin is. Wil je graag een een knusse woning met rietgedekte dak, of grote raampartijen voor een optimaal uitzicht op de omgeving. Er is zo veel mogelijk! Om ervoor te zorgen dat alle woningen passen binnen de sfeer en bebouwing van Het Lint, hebben we kavelpaspoorten opgesteld. Zo weet je als geïnteresseerde koper meteen wat de mogelijkheden zijn van de kavel en wat er naast je gebouwd kan worden.

Bestemmingsplan Hoef en Haag
De bebouwing moet in ieder geval voldoen aan de regels in het bestemmingsplan Hoef en Haag. De kavels aan de Hoevenweg zijn bestemd als 'Woongebied'.

Kavelpaspoorten
Voor elke kavel is een kavelpaspoort opgesteld. Naast de uitgangspunten vanuit het vastgestelde bestemmingsplan en beeldregieplan zijn hier ook aanvullende eisen vanuit het stedenbouwkundige plan benoemd die relatie hebben met de ligging van de kavel. Het gaat hier om de oriëntatie van de woning op de kavel, de zijde van inritten en de erfafscheidingen grenzend aan het openbaar gebied. In basis is geprobeerd om alle kavels een gelijkwaardigheid te geven in bouwmogelijkheden, zoals: diepte van het bouwvlak, afstand tot zij-erfgrenzen en bebouwen van het bouwvlak. Voor enkele kavels heeft de vorm of ligging tot andere overwegingen geleid. Als koper heb je naast de bouw van je woning ook de zorg voor het aanleggen van de opstelplaatsen voor de auto en de aanleg van het erfafscheidingen.

Hoef en Haag wordt verkocht door De Keizer makelaarsgroep en Via makelaardij.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/3210468
Prijs € 299.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 april 2016
Laatste wijziging Dinsdag 30 januari 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 545 m²
Locatie
Ligging Aan water
Aan rustige weg
Kom langs - of - Maak een afspraak