Te koop: Rijnfort | Type B3 | Hoek, Rijnfort

Rijnfort | Type B3 | Hoek Bouwnummer 83, 3439 ND Nieuwegein Onderdeel van nieuwbouwproject Rijnfort

€ 403.950,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
VERKOOPEVENT | 28 NOVEMBER 2019 | 17:00 - 19:00 UUR
Locatie: DynaHouse, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein

Op donderdag 28 november is er een verkoopevent in het Dynahouse, gelegen vlakbij de locatie waar Rijnfort wordt gebouwd. Ideaal dus om de bouwlocatie te bekijken en daarna je vragen te stellen aan het verkoopteam. Of neem nu al een kijkje op de projectwebsite van Rijnfort (rijnfort.nl).

NIEUW IN VERKOOP GEBOUW C
Gebouw C van project Rijnfort biedt ruimte aan royale appartementen en penthouses, variërend in oppervlakte van 96 tot 188 m². Kenmerkend in dit type zijn de ruime afmetingen van binnen- en buitenruimtes. De verkoop is gestart en de online inschrijving is geopend via de projectwebsite (rijnfort.nl). Inschrijven is mogelijk tot 2 december 12:00 uur.

Liever een appartement of woning in één van de andere gebouwen? Ook dan kun je inschrijven via de projectwebsite. Voor deze gebouwen is er geen inschrijftermijn en geldt dat je vrij kunt inschrijven op beschikbare (of onder optie zijnde) woningen. Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen.

---

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van! Rijnfort bestaat uit drie deelprojecten:

Rijnfort | Veste
Het deelproject Rijnfort | Veste bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 m² tot 188 m² en hebben ieder een eigen parkeerplaats of garagebox, berging en een ruim balkon of tuin. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kan je je eigen keuken samenstellen.

Heb je vragen? Neem contact op met De Keizer Nieuwbouwadviseurs op 030 - 600 82 40 of via nieuwbouw@dekeizer.nl.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17121/4578975
Prijs € 403.950,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2019
Laatste wijziging Dinsdag 26 november 2019
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 109 m²
Inhoud 327 m³
Tuinoppervlakte 108 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Parkeergelegenheid Garagebox
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Nieuwegein)
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Nieuwegein)
Kom langs - of - Maak een afspraak