Te koop: Rijnfort | Type A6 | Tussen, Rijnfort

Rijnfort | Type A6 | Tussen Bouwnummer 46, 3439 ND Nieuwegein Onderdeel van nieuwbouwproject Rijnfort

€ 330.220,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
VERKOOPEVENT | 28 NOVEMBER 2019 | 17:00 - 19:00 UUR
Locatie: DynaHouse, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein

Op donderdag 28 november is er een verkoopevent in het Dynahouse, gelegen vlakbij de locatie waar Rijnfort wordt gebouwd. Ideaal dus om de bouwlocatie te bekijken en daarna je vragen te stellen aan het verkoopteam. Of neem nu al een kijkje op de projectwebsite van Rijnfort (rijnfort.nl).

NIEUW IN VERKOOP GEBOUW C
Gebouw C van project Rijnfort biedt ruimte aan royale appartementen en penthouses, variërend in oppervlakte van 96 tot 188 m². Kenmerkend in dit type zijn de ruime afmetingen van binnen- en buitenruimtes. De verkoop is gestart en de online inschrijving is geopend via de projectwebsite (rijnfort.nl). Inschrijven is mogelijk tot 2 december 12:00 uur.

Liever een appartement of woning in één van de andere gebouwen? Ook dan kun je inschrijven via de projectwebsite. Voor deze gebouwen is er geen inschrijftermijn en geldt dat je vrij kunt inschrijven op beschikbare (of onder optie zijnde) woningen. Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen.

---

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van! Rijnfort bestaat uit drie deelprojecten:

Rijnfort | Schild
Het deelproject Rijnfort | Schild bestaat uit 80 appartementen van 65 m² tot 91 m². Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, berging en een balkon of tuin. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kan je je eigen keuken samenstellen. De appartementen in Rijnfort | Schild kenmerken zich door de aantrekkelijke prijzen wat het een ideale woning maakt voor starters of beleggers.

Heb je vragen? Neem contact op met De Keizer Nieuwbouwadviseurs op 030 - 600 82 40 of via nieuwbouw@dekeizer.nl.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17121/4578818
Prijs € 330.220,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2019
Laatste wijziging Dinsdag 26 november 2019
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 91 m²
Inhoud 273 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Garagebox
Heeft een balkon Ja
Heeft een garage Ja
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Nieuwegein)
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Nieuwegein)
Kom langs - of - Maak een afspraak