Te koop: Rijnfort | Tussenwoning, Rijnfort

Rijnfort | Tussenwoning Bouwnummer 115, 3439 ND Nieuwegein Onderdeel van nieuwbouwproject Rijnfort

€ 498.950,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
NU IN VERKOOP!

Het is zover, de verkoop is gestart en de inschrijving is geopend! De projectwebsite (rijnfort.nl) is aangevuld met de digitale brochures en de prijzen per bouwnummer. Hiermee kun je je uitgebreid oriënteren op de appartementen. Heb je één of meerdere woningen waar je voorkeur naar uitgaat? Dan kun je je volledig digitaal inschrijven via de projectwebsite (rijnfort.nl).

---

Rijnfort | Nieuwegein

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rhijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van!

Rijnfort | Huis
Het deelproject Rijnfort | Huis bestaat uit 11 eengezinswoningen. De woningen hebben 3 woonlagen met een woonoppervlakte van 158 m². De woningen zijn standaard voorzien van een parkeerplaats, een garagebox, sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kan je je eigen keuken samenstellen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de start verkoop? Neem contact op met De Keizer nieuwbouwadviseurs op 030-6008240 of via nieuwbouw@dekeizer.nl. Wij noteren je graag als geïnteresseerde voor dit project.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17121/4579013
Prijs € 498.950,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 mei 2019
Laatste wijziging Vrijdag 3 mei 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 158 m²
Inhoud 472 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3 (en 1 kelder)
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Parkeergelegenheid Garagebox
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak