Beschrijving

Rijnfort | Huis
NIEUW IN VERKOOP

Het deelproject Rijnfort | Huis bestaat uit 11 stoer vormgegeven stadswoningen met onderhoudsvrij terras én dakterras. De woningen hebben 4 woonlagen met een woonoppervlakte van 158 m² en 4 ruime slaapkamers. Ideaal voor ruimtezoekers die uniek willen wonen! De woningen zijn standaard voorzien van een parkeerplaats, een garagebox en royale inpandige berging/hobbyruimte. De woning wordt volledig met keuken en badkamer geleverd. Samen met de projectshowroom kan je je eigen keuken samenstellen. Zo wordt jou nieuwe woning jou droomwoning!


Rijnfort 
Aan de entree van het vernieuwde Rijnhuizen verrijst het nieuwbouwcomplex Rijnfort. Een opvallend project bestaande uit appartementen en stadswoningen rond een modern vormgegeven plein. De bouw is reeds gestart en de oplevering wordt eind ’22 verwacht. 

Rijnfort is gelegen in Rijnhuizen, een gebied wat transformeert van kantoorpark naar een fijne woonomgeving met voor ieder wat wils. Door de vernieuwing die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas, kasteel Rijnhuizen, het park dat deze historisch bouwwerken verbindt en de Doorslag waar je jachten kunt zien varen. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van! 

Heb jij interesse in een van deze woningen? Neem contact op met De Keizer Nieuwbouwadviseurs op 030 - 600 82 40 of via nieuwbouw@dekeizer.nl.

Kenmerken