Beschrijving

BOUW GESTART | Nog enkele drive-in woningen beschikbaar!

Digitaal inschrijven is mogelijk via jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (rijnfort.nl). Op de projectwebsite tref je meer informatie over de woningen en het project. Vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op zodat we je nader kunnen informeren of een vrijblijvende afspraak met je kunnen inplannen.

---

Laat je verassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen in Nieuwegein met haar rijke historie en mooie hotspots! Ben je bijvoorbeeld al bij Fort Jutphaas geweest of bij kasteel Rijnhuizen? De afgelopen decennia lagen deze unieke plekken verscholen achter diverse kantoorpanden, maar daar komt verandering in! In Rijnhuizen komen maar liefst 2.500 woningen en appartementen zodat deze wijk getransformeerd wordt naar woon-/ werkgebied. Over alle aspecten in de wijk wordt nagedacht. Op loopafstand van Rijnfort komt bijvoorbeeld een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen, CityPlaza! Eén van de projecten die daar deel vanuit maakt is Rijnfort. Rijnfort markeert de entree van Rijnhuizen met haar stoere en industriële uitstraling. In dit nieuwe woonfort worden 11 eengezinswoningen en 112 appartementen gebouwd. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.


RIJNFORT | HUIS
De drive-in woningen zijn verrassend ruim van opzet en uniek qua indeling. Alle woningen zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats en een berging met garagedeur. Deze zijn te bereiken middels het verdiepte parkeerplein. De entree van de woning is splitlevel. Dit houdt in dat de begane grond ruim boven straatniveau ligt. De entree biedt middels een trapopgang toegang tot zowel de begane grond van de woning alsmede de kelder met toegang tot de parkeerplaats en berging. 

De woning wordt compleet afgewerkt met een keuken van Bruynzeel, voorzien van divers inbouwapparatuur van het merk Siemens. De stijl van de keuken, die bepaal jij! Ook een volledig afgewerkte badkamer en toilet kunnen niet ontbreken en zit reeds bij de koopsom inbegrepen. De woning heeft 4 ruime slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en twee terrassen waarvan één royaal terras op de begane grond en een terras op de tweede verdieping. In de kelder is een onbenoemde ruimte die multifunctioneel te gebruiken is. Wordt dit jouw kantoor, een speelkamer of een gym? De keuze is aan jou!

We sommen de bijzonderheden graag op:
-> Ruime drive-in woningen met 4 slaapkamers;
-> Compleet afgewerkt met Bruynzeel keuken en badkamer;
-> Twee terrassen op de begane grond en de tweede verdieping;
-> Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en royale berging;
-> Centrale ligging in het vernieuwde woon-/werkgebied Rijnhuizen;
-> Bouw gestart! Verwachte oplevering ca. 4e kwartaal 2022;

Heb jij interesse in een van deze woningen? Neem contact op met De Keizer Nieuwbouwadviseurs op 030 - 600 82 40 of via nieuwbouw@dekeizer.nl of meld je aan op de projectwebsite www.rijnfort.nl. We plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in om de woning verder door te nemen of om je meer informatie te geven!

Kenmerken