Te koop: Sterrenberglaan, Sterrenberg | Sterrenberglaan

Sterrenberglaan 19, 3712 XA Huis Ter Heide Onderdeel van nieuwbouwproject Sterrenberg | Sterrenberglaan

€ 425.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
NOG ÉÉN VRIJE KAVEL BESCHIKBAAR

Bouw uw droomvilla!

Gefeliciteerd! U hebt de eerste stap genomen op weg naar de verwezenlijking van uw droom. Heel moeilijk is deze eerste stap niet. Deze kavel is prachtig gelegen, ruim bemeten en heel mooi!

Op de kavel aan de Boslaan bent u vrij om het huis van uw dromen te bouwen. Ga dus aan de slag en bedenk hoe uw ideale huis er uit moet zien. Uiteraard dient u rekening te houden met het beeldkwaliteitsplan waarin enkele bepalingen zijn vastgelegd, met name met betrekking tot het algemene karakter van de woning. Zo zijn er enkele regels gesteld aan de ligging van uw droomhuis op het perceel, en dienen voor het ontwerp enkele basale kenmerken in acht te worden genomen.

Samenwerken met een architect biedt grote voordelen. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Met alle ontwerpvrijheid maakt hij samen met u uw droomwens waar.

U heeft de vrijheid om te werken met een eigen ontwerp of te kiezen voor de samenwerking met een architect*. Een architect kan uw woondromen vertalen naar realiteit; hij kan u helpen het maximale uit uw huis en kavel te halen. Met originele ontwerpideeën, creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips.

*) Wij helpen u graag met een onafhankelijk advies bij de keuze van een architect of de andere mogelijkheden bij de realisatie van uw droomontwerp.

Nadat het werk van de architect erop zit, komt de aannemer in beeld.

Na de creatieve fase van ontwerpen volgt het praktische gedeelte: het uitwerken van het ontwerp tot een concreet bouwplan. De architect kan u hierbij uitstekend helpen en zorgt ervoor dat er een duidelijk bestek ligt waarop een aannemer de prijsopgave kan baseren. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

De oplevering nadert. Samen met de architect en de aannemer controleert u of al het werk correct is uitgevoerd. De laatste puntjes worden op de i gezet.

Nog heel even en dan is het zover: na de sleuteloverdracht kunt u het glas heffen in uw nieuwe villa!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17317/3404707
Prijs € 425.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 oktober 2016
Laatste wijziging Woensdag 30 januari 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 645 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Kom langs - of - Maak een afspraak