Beschrijving

Zilvermos 55 is een appartement om blij van te worden! Een fraai 4 kamer-appartement van maar liefst 94 m² met vanaf het zonnige balkon met heerlijk weids en vrij uitzicht over landerijen. Een uitzicht dat elk jaargetijde iets fraais te bieden heeft. Ruim en comfortabel opgezet met vele extra's zoals vloerverwarming met koeling in de zomer, grotendeels voorzien van een fijne grindvloer. Via een videofoon kan men zien wie beneden aanbelt. En een extra kamer maakt het geheel extra comfortabel.

Dit lichte appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is zowel per lift als per trap bereikbaar. 
De indeling is als volgt: het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Vanuit de ruime gang heeft u toegang tot alle ruimtes van het appartement. Allereerst tref je de 3 slaapkamers (resp. 12 m² 9 m² en 11 m²). Een van de slaapkamers is voorzien van een sauna en een van de kamers is voorzien van een vaste kastenwand. Een inpandige berging alwaar je de aansluitingen voor de wasmachine en droger vindt. In de badkamer bevindt zich een ligbad en een wastafelmeubel. Daarnaast is er nog een separaat toilet.
De woonkamer ligt over de volle breedte van het appartement en grenst aan het zonnige balkon, het is daarmee een uiterst lichte en zonnige ruimte met aangrenzend een halfopen keuken met complete apparatuur en veel bergruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de technische ruimte met de opstelling van de c.v.-installatie en de WTW-installatie.
Uiteraard is er nog een separate berging voor uw fietsen en overige. Kortom, compleet, zonnig en zonder zorgen!

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Houten e.o. vind je op Funda.

Kenmerken