Beschrijving

Wil jij je motor of oldtimer een goede plek geven, dan heb je bij Schuilhoeve 66 alle mogelijkheden in de ruime inpandige garage.
Of misschien zou je die ruimte juist anders willen invullen, bijvoorbeeld kantoor aan huis, een slaapkamer op de begane grond of een grote woonkeuken, met dit huis kun je veel kanten op!
De ligging is heerlijk, je loopt zo het Imkerspark in en Het Rond en het station zijn slechts enkele minuten lopen verderop.
Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime voortuin met stenen en houten berging, aan de voorzijde van de garage kun je je auto parkeren.
Je stapt het huis binnen en in de hal tref je een berging, de meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer heeft een ruime zithoek aan de voorzijde, een intieme eethoek en een open keuken met inbouwapparatuur en een heel gaaf betonnen werkblad. Via de schuifpui stap je te achtertuin in. Eetkamer en tuin laten zien, wat dit huis anders maakt, hier komt de schuine begrenzing met de naastgelegen woning duidelijk tot uiting. Dit is namelijk geen doorsnee tussnwoning, maar een woning met een bijzondere vormgeving en inpandige garage.
Op de etage heb je een ruime overloop met mogelijkheden voor een open werkplek. Een complete badkamer en een technische ruimte met opstelplaats voor CV-combiketel en wasapparatuur. De aangrenzende gang leidt naar de 2 riante slaapkamers en de 3e ruimte, nu in gebruik als werkhoek, doch eenvoudig aan te passen tot 3e slaapkamer. De ruimte boven is verrassend groot.
Dit verrassende huis is zorgvuldig onderhouden, heeft unieke eigenschappen en biedt bijzondere gebruiksmogelijkheden, geen standaard tussenwoning dus. Des te meer een reden om te komen kijken.

Ter info, in de koopovereenkomst komen standaard:
*ouderdomsclausule
*asbestclausule

Oplevering: in overleg, indicatie april 2021

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. 
Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Houten vind je op Funda.

Kenmerken