Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Lelietuin 31, 3994 PK Houten

€ 200.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Op een mooie locatie in de wijk ‘de Tuin’ is er nú de mogelijkheid voor het zelf bouwen van een vrijstaand herenhuis. Het herenhuis heeft een tuin rondom en een eigen parkeerplaats. Gelegen nabij de prachtige Rietplas en op fietsafstand van winkels, station, scholen en het Oude Dorp.

Het perceel heeft een oppervlakte van 305 m². Thans mag volgens het vigerende bestemmingsplan een vrijstaande woning, met een inhoud van 567 m³, worden gebouwd.
De fundering en beganegrondvloer voor het bouwen van de, conform verleende omgevingsvergunning, vrijstaande woning zijn reeds gerealiseerd.

Indien u de wens heeft hiervan af te wijken kunt u hiervoor een gewijzigde omgevingsvergunning aanvragen. De woning mag uit twee lagen met kap bestaan met een maximale nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Zie de brochure voor de ‘aanvullingen op de omgevingsvergunning’ inzake nadere toelichting op de vergunning in de brochure.

Koper is in de mogelijkheid de kavel voor het uitbrengen van een bieding te aanschouwen. Verkoper garandeert de juistheid van zijn opgaven. Verkoper staat er voor in, dat hij aan al die inlichtingen heeft verschaft, die ter kennis van koper behoren te worden gebracht, met dien verstande dat inlichtingen over feiten welke aan koper bekend zijn of uit eigen onderzoek bekend behoren te zijn, door verkoper niet behoeven te worden verstrekt.

Deze kavel wordt verkocht door bieding per inschrijving. De minimale inschrijfprijs van de kavel bedraagt € 200.000,- k.k. De minimale inschrijfprijs is voor de kavel zoals deze in de huidige staat aanwezig is (door verkoper worden geen verdere voorzieningen in welke vorm dan ook getroffen), inclusief fundering en aanwezige beganegrondvloer en onherroepelijke omgevingsvergunning inclusief belastingen doch exclusief kosten koper. Deze kosten koper, de kosten voor de notaris en het kadaster, zijn voor rekening van de koper.

Om in te schrijven dient u het inschrijfformulier in te vullen en woensdag 25 april 2018 voor 12.00 uur te retourneren aan

- De Keizer Makelaarsgroep te Houten, Schoonenburgseind 38, 3995 DC Houten, nieuwbouw@dekeizer.nl

of

- Brecheisen makelaars te Houten, Plein 19, 3991 DL Houten, nieuwbouw@brecheisen.nl.

De toewijzing van de kavels wordt gedaan op basis van het hoogste bod op de kavel. Indien er inschrijvingen zijn met een overeenkomend bod, zal toewijzing geschieden door middel van toewijzing door de verkopende partij. De overdracht geschied zo spoedig mogelijk na het verkrijgen van een financiering. Indien de onherroepelijke levering op 1 juli nog niet heeft plaatsgevonden is koper vanaf deze datum een rente verschuldigd van 6% over de inschrijfprijs.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17243/4039118
Prijs € 200.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 6 april 2018
Laatste wijziging Maandag 16 juli 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 305 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Kom langs - of - Maak een afspraak