Beschrijving

IN VERKOOP | Inschrijving gesloten!

Vraag bij interesse de verkoopdocumentatie, waaronder het inschrijfformulier, de prijslijst en de brochure, gerust op bij één van de projectmakelaars. Vervolgens ontvang je deze per e-mail zodat je je verder kunt verdiepen in het project.

---

LET OP: Op de appartementen zit een antispeculatiebeding en een zelfbewoningsplicht!

INDELING | Eerste verdieping:
Vanuit de galerij is er toegang tot het appartement. De entree biedt toegang tot de vertrekken in de appartementen en direct links tref je de toegang tot de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken, welke standaard wordt voorzien van modern sanitair en tegelwerk. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. Halverwege de entree bevindt zich de meterkast en daarachter tref je de keuken aan, welke casco zal worden opgeleverd. Dit biedt voor jou, als koper, de mogelijkheid om een keuken naar eigens wens te plaatsen. Tegenover de keuken bevindt zich de technische ruimte. Aan het einde van het appartement tref je de woonkamer, met een woonoppervlakte van zo'n 20 vierkante meter. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Ideaal om te genieten van de middag- en avondzon!

---

De Smaragd bestaat in totaal uit 12 appartementen waarvan er 10 in verkoop zullen gaan en 2 (later) in verhuur. Alle appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer, een moderne badkamer en vloerverwarming. De keuken wordt casco opgeleverd. Dat geeft jou de ideale mogelijkheid een keuken naar wens uit te kiezen. De 4 appartementen op de begane grond zijn voorzien van een terras, de overige appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een balkon, gelegen op het westen. Ideaal voor de middag- en avondzon! Op de begane grond tref je de gezamenlijke berging voor onder andere het stallen van fietsen. De appartementen worden verwarmd middels een lucht/water warmtepomp: Zeer energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst!

Kenmerken