Beschrijving

BOUW GESTART | Let op: De koopsom is inclusief gekozen meerwerkopties waaronder een paalfundering voor een eventuele toekomstige achter uitbouw van 1,20 meter diep over de volledige breedte en uitbreiding van de entree.

Heb jij interesse in  een riante vrijstaande villa in een groene omgeving waarin jij zelf nog alle mogelijkheden hebt om er jou droomwoning van te maken? Maak dit dan kenbaar door contact op te nemen met één van de projectmakelaars of neem een kijkje op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen.

---

INDELING | Begane grond:
De verrassend ruime zij entree van de woning biedt toegang tot de meterkast, separaat toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de royale woonkamer en keuken. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Doordat de woonkamer aan alle zijden ramen heeft is deze erg licht en biedt een scala aan mogelijkheden om het zitgedeelte comfortabel te maken. Doordat de entree in het midden van de woning is gelegen is er een natuurlijke scheiding tussen het woongedeelte en de keuken gecreëerd. Vanzelfsprekend bevindt zich aan de achterzijde van de woning de keuken. In de koopsom zit een stelpost van € 10.000,- inbegrepen om jouw droomkeuken te realiseren bij de projectleverancier. Wordt het een moderne keuken of een landelijke stijl? De keuze is aan jou! De keuken biedt tevens toegang middels dubbel openslaande deuren tot de royale achtertuin, gelegen op het zuiden. Ideaal om de hele dag te genieten van de zon! De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming!

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, het separaat toilet en de badkamer. De master bedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen en is zeer ruim. Deze slaapkamer leent zich er uitstekend voor om bijvoorbeeld een inloopkast te creëren waarbij je alsnog genoeg ruimte over houdt voor het slaapgedeelte. De middelste en kleinste slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is halverwege de overloop gepositioneerd en is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook heeft de badkamer natuurlijk lichtinval door het raam wat tijdens de bouw zal worden meegenomen. De eerste verdieping is wederom voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: 
De tweede verdieping is zeer ruim en biedt nog eens ruimte voor 2 slaapkamers, welke zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde gelegen zijn. Wordt één van deze ruimtes jouw kantoor, een speelkamer voor de kinderen of een game kamer? De ruimte is er zeker en de keuze is aan jou! Tot slot bevindt zich op deze verdieping een afgesloten technische ruimte waar ook de wasmachine- en drogeraansluiting zich bevinden alsmede de warmtepomp unit. De tweede verdieping is ook voorzien van vloerverwarming.

---

De Kiem van Houten is gelegen binnen de wijk Grassen-Noord en grenst aan de recreatieplassen Rietplas en Oosterlaakplas en de woonwijk De Tuinen en De Grassen. Een heerlijke omgeving om even uw hoofd leeg te maken na een drukke dag! Nadat u van deze omgeving genoten heeft, pakt u uw fiets naar het winkelcentrum Castellum voor nog wat laatste boodschappen. Het genieten van uw prachtige bijzondere woning kan hierna écht gaan beginnen!

Kenmerken