Beschrijving

IN VERKOOP! | Bouw gestart!

LET OP: De koopsom is inclusief een aantal gekozen meerwerkopties die tijdens de bouw zullen worden meegenomen. Meer weten over de meerwerkspecificaties? Neem dan contact op met één van de projectmakelaars!

INLOOPAVOND BOUWPLAATS 17 SEPTEMBER 2020
Heb jij interesse in één van de laatst beschikbare villa's maar ben je benieuwd waar deze exact gebouwd worden? Dan nodigen we je graag uit voor de inloopavond op donderdag 17 september óp de bouwplaats. Tussen 17:00 en 18:30 uur staan de makelaars en medewerkers van Bouwbedrijf Van Grunsven voor je klaar om je alles te vertellen over de woningen en het project. Wil je langskomen? Neem dan contact op met één van de projectmakelaars om jouw tijdstip te reserveren in verband met de huidige maatregelen. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 16 september bij De Keizer makelaarsgroep (nieuwbouw@dekeizer.nl / 030 - 600 82 40) of Brecheisen Makelaars (nieuwbouw@brecheisen.nl / 030 - 200 36 00)

Adres bouwplaats: Hoek Overdamspad en Buntgras in Houten. Parkeren is mogelijk bij P+R Houten Castellum.

---

Royaal wonen in een energiezuinige villa in één van de nieuwste wijken van Houten: Dat is wonen aan de Baardgras 12 in Houten! Deze woning, wat onderdeel uitmaakt van het nieuwbouwproject De Kiem van Houten Fase 1A is gelegen binnen de wijk Grassen-Noord en grenst aam de recreatieplassen Rietplas en Oosterlaakplas. Een heerlijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum Castellum is op fietsafstand gelegen waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook bevinden zich de uitvalswegen naar de A12 en de A27 in de nabije omgeving.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 185 (!) vierkante meter en een royale tuin rondom de woning gelegen (achtertuin ligt op het oosten) is er aan ruimte geen gebrek in deze villa. De woning is voorzien van een separate berging in de achtertuin die grenst aan de (optionele) carport waar plek is voor 1 auto. Hoe fijn is het om je auto op eigen terrein te hebben staan? De voorzijde van de woning is gelegen aan een autoluw pad wat zorgt voor privacy en rust. Precies wat je nodig hebt om optimaal van het wonen in deze villa te genieten. Wellicht goed om te weten dat deze villa zeer energiezuinig en nul-op-de-meter wordt gebouwd: Goed voor het milieu en je portemonnee! De woningen in De Kiem van Houten passen helemaal thuis in de toekomst met het inbegrip van de warmtepomp en gehele vloerverwarming.

Begane grond:
Op de begane grond tref je de royale zij entree van de woning die toegang biedt tot het separate toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer en royale keuken. De keuken is naar eigen wens te kiezen. Bij de prijs zit namelijk een stelpost inbegrepen van €10.000,- voor de keuken! Vanuit de keuken bieden de openslaande deuren toegang tot de royale achtertuin. De totale woonoppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt 60 m2!

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op de eerste verdieping, te weten het separate toilet, de badkamer en de 3 royale slaapkamers. De master bedroom heeft een oppervlakte van zo'n 27,5 m2: Heerlijk ruim dus! De overige 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van 10,5 m2 en 7,2 m2. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel. Uiteraard zijn alle vertrekken wederom voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Op de 2e verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers met oppervlaktes 24,5 m2 en 15 m2. Daarnaast is er op de tweede verdieping een ruimte ingericht waar de wasmachine- en droger aansluiting zich bevinden.

Bijzonderheden van de villa aan de Baardgras 12:
- Een totale woonoppervlakte van 209 vierkante meter.
- Een totale perceeloppervlakte van ca. 355 vierkante meter.
- Zeer ruime woonkamer van zo'n 60 vierkante meter.
- 1 parkeerplaats op eigen terrein
- Dubbel openslaande deuren aan de achterzijde van de woning naar de tuin.
- De woning is aan de voorzijde gelegen aan een autoluw pad.
- Vijf royale slaapkamers en een wasruimte.
- De woning wordt gasloos gebouwd en is volledig voorzien van vloerverwarming.

De oplevering van deze woning is gepland voor het 3e kwartaal van 2021! Dus wil jij graag de volgende stap nemen in je wooncarrière en je ook kunnen aansluiten bij de kopers van fase 1A? Neem dan snel contact op met één van de projectmakelaars voor meer informatie of neem een kijkje op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl).

Kenmerken