Omschrijving

Unieke kans in Hoef en Haag! Heb je altijd al willen wonen in het populaire nieuwbouwdorp Hoef en Haag maar is het je nog niet gelukt om een woning te bemachtigen of heb je geen zin om langere tijd te wachten tot de woning wordt opgeleverd? Neem dan een kijkje naar deze leuke hoekwoning (met appartementsrecht!) in de wijk Het Lint van Hoef en Haag.

De woning is op dit moment in aanbouw en zal naar verwachting binnen nu en zeer korte tijd worden opgeleverd. Je kan de woning dus snel betrekken én je hebt de vrijheid om de woning geheel naar eigen smaak af te werken. De wijk Het Lint, waar de woning gelegen is, kenmerkt zich door zijn groene en vrije ligging en is  is zeer centraal gelegen op nabije afstand van de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht. Het centrum van Vianen is binnen handbereik maar ook in Hoef en Haag komen de basisvoorzieningen waaronder een basisschool, een supermarkt en medische voorzieningen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht en de A2 richting Amsterdam zijn op steenworp afstand. Ook is Hoef en Haag met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Met een woonoppervlakte van circa 95 vierkante meter en een aangrenzende tuin, gelegen op het noordoosten, is dit de perfecte woning voor starters. De woning heeft een appartementsrecht doordat de woning te bereiken is middels een gezamenlijke entree. Het gebouw bestaat in totaal uit 10 rug-aan-rug-woningen die onderdeel uit maken van de VVE.

Indeling | Begane grond:
Op de begane grond tref je de entree van de woning die toegang biedt tot het separate toilet en de toegang tot de woonkamer en keuken. Het toilet wordt voorzien van luxe sanitair en tegelwerk wat bij de vraagprijs is inbegrepen en met de bouw zal worden meegenomen. De keuken zal casco worden opgeleverd, dat biedt voor jou mogelijkheden om een keuken geheel naar eigen smaak te kiezen. Vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken middels de openslaande deuren en krijg je toegang tot de aangebouwde berging, die zowel vanuit de woonkamer als vanuit de tuin te bereiken is. 

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de master bedroom, een 2e slaapkamer en de badkamer. De badkamer zal eveneens worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, waaronder een douche, wastafelmeubel en toilet. Dit zal vanuit de bouw in de woning worden geplaatst en is bij de vraagprijs inbegrepen. 

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping tref je de zolder aan waar de wasmachine- en droger aansluiting wordt geïnstalleerd. Op de zolder zal ook de CV-ketel geplaatst worden. Een ideale plek om je spullen op te slaan!

Bijzonderheden van de Hoevesteinse Lint 1F:
- De oplevering zal binnen korte tijd plaats vinden;
- De woning kent een appartementsrecht;
- De woning is voorzien van een CV-ketel;
- De keuken wordt casco opgeleverd dus geheel naar eigen wens in te richten;
- De badkamer en separaat toilet worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Notaris is reeds gekozen door de verkoper;
- Servicekosten circa tussen € 65 - € 96,- p/mnd, eerste vergadering VvE zal zijn op 31 maart 2020. 

Kortom: Zeker een gesprek bij ons op kantoor waard! Mocht je meer willen weten over deze woning of een gesprek willen inplannen, neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Kenmerken