Te koop: Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn, Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn

Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn Bouwnummer 7, 4125 RG Hoef En Haag Onderdeel van nieuwbouwproject Hoef en Haag | Landgoed Hoevesteijn

€ 549.900,- v.o.n.

Bereken mijn maandlasten

Beschrijving

Lees meer
IN VERKOOP! | Inschrijven is mogelijk tot 25 november a.s.

Het is zover! De verkoop van de 17 unieke appartementen in het project Landgoed Hoevesteijn in Hoef en Haag is gestart! Inschrijven voor jou favoriete bouwnummers is mogelijk vanaf 16 november 14:00 tot en met 25 november middels jou persoonlijke account op de projectwebsite(hoefenhaag.nl) Neem bij vragen gerust contact met ons op!

---

WONEN IN HET LINT
Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met veel water om je heen van plas Everstein en de Meander. Wonen in het Lint betekent een afwisseling van woon- en architectuurstijlen in een dorps karakter met een ruime keuze aan verschillende woningtypes en groottes. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat veel woningen de gelegenheid bieden voor parkeren op eigen terrein. Dorps wonen maar dan met alle mogelijkheden van nieuwbouw.

Landgoed Hoevesteijn bestaat uit 17 appartementen als kroon op deelgebied Het Lint. De appartementen zullen onderverdeeld worden in 3 en 4 kamer appartementen. Landgoed Hoevesteijn staat voor groen, duurzaam en comfortabel wonen in een de dorpse setting die je van Hoef en Haag gewend bent.

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek.

Hoef en Haag zal straks bestaan uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. In Het Dorpshart vindt je straks de voorzieningen, zoals de supermarkt en medische voorzieningen. Tot slot tref je ook horeca en de basisschool in Het Dorpshart. Dit wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het bruisende centrum van het dorp.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/5973130
Prijs € 549.900,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 5 november 2021
Laatste wijziging Dinsdag 16 november 2021
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Inhoud 441 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Dubbele wastafel
Inloopdouche
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Vianen)
  • De Keizer Nieuwbouwadviseurs (Vianen)
Kom langs - of - Maak een afspraak