Beschrijving

Deze hoekwoning in Het Lint fase 3 biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Een heerlijke tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers, een praktische bergzolder en een tuin waar je lekker buiten kunt zitten. Vanuit de keuken kijk je uit op een fraaie groenstrook en de auto parkeer je in de vakken naast de deur. Wat wil je nog meer, met z'n tweetjes of als jong gezin? Neem even een kijkje binnen!

Open verbinding
De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar. Hoe fijn is het om contact te hebben met je gasten als je staat te koken! Bovendien heb je vanuit de keuken fijn zicht op het groen. De woonkamer is aan de achterzijde en biedt toegang tot de tuin, die op het zuidoosten is gericht. De tuin is ook achterom te bereiken, handig als je je fiets in de berging wilt stallen.

Even boven kijken
Neem in de hal de trap naar de 1e verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers, wie gaat waar slapen? De badkamer biedt plaats aan een wastafel, douche en 2e toilet. De zolder is vrij indeelbaar; wat zijn jouw wensen? Kies bijvoorbeeld voor een 3e slaapkamer of een hobbykamer. Op zolder vind je trouwens ook de aansluiting voor de wasmachine, in de afgesloten technische ruimte.

Kenmerken