Beschrijving

Deze heerlijke hoekwoning in Het Lint fase 3, op de hoek van een rij met 4 woningen, heeft een aangebouwde garage én ook nog eens 2 parkeerplaatsen op het eigen perceel. Vanuit het keukenraam kijk je uit op het groen, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en bij mooi weer zet je in de woonkamer lekker de deuren open. Met een woonoppervlakte van circa 131 m2 heb je genoeg ruimte voor het hele gezin. Zie je jezelf hier al wonen?

Kom maar binnen!
Via de voordeur stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de trap naar boven. Via de hal open je de deur naar de woonkamer met trapkast. De openslaande deuren in de woonkamer bieden toegang tot de ruime tuin, die ook achterom te bereiken is. Hier is plek om 2 auto's te parkeren. Ook de garage heeft aan de achterzijde een deur naar de tuin. De keuken ligt aan de voorzijde waar je uitzicht hebt op het groen.

Verdiepingen met mogelijkheden
Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. Er is ook ruimte voor een ligbad. Prettig op deze verdieping is tevens het separate toilet. De zolder biedt ruimte voor een extra slaapkamer. Ook kun je hier je wasmachine en droger kwijt, in de afgesloten technische ruimte.

Kenmerken