Onder optie

Onder optie: Hoef en Haag | Het Lint 2A, Hoef en Haag | Het Lint fase 2A

Hoef en Haag | Het Lint 2A Bouwnummer 51, 4125 RG Hoef En Haag Onderdeel van nieuwbouwproject Hoef en Haag | Het Lint fase 2A

€ 255.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
OPEN HUIS IEDERE ZATERDAG VAN 11:00 TOT 13:00 UUR
Bezoekadres: Woonwinkel Hoef en Haag, Voorstraat 45 te Vianen

In de woonwinkel krijgt u meer informatie over de reeds in verkoop zijnde (deel)projecten, kunt u de maquette bezichtigen, de brochure ophalen en uw interesse voor een volgende fase kenbaar maken.

BINNENKORT IN VERKOOP

Aan het begin van het dorp Hoef en Haag wordt Glorie van Hollanderf gebouwd. Een prachtig 'boerderijpand' met daarin 10 woningen. Je betreedt het pand via de hoofdentree waarna je via een corridor naar de woningen loopt.

- Woonplezier van 82 tot 97 m²
- 5,7 tot 7,5 meter brede woning
- 2 slaapkamers
- Sanitair- en tegelwerk
- Zolder met wasmachine- en drogeraansluiting
- Aangebouwde berging met doorgang naar de woonkamer en tuin.

---

Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijzen in de loop van volgend jaar de eerste woningen van Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart in een groene en waterrijke omgeving.

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes in groottes. Natuurlijk allemaal met een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat je de auto op je eigen erf parkeert.

Het aanbod in Het Lint fase 2a is divers. Je vindt er hoek-, tussen-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus. Het plan ligt bij de entree van het dorp Hoef en Haag en grenst aan de Meander en de paddenpoel. De woningen die aan deze zijde liggen hebben een prachtig vrij uitzicht over het water. Wil jij ook in Hoef en Haag wonen? Bekijk de woningen op de projectwebsite. Inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze kan alleen via een persoonlijk Mijn Eigen Huis account via de projectwebsite www.hoefenhaag.nl.

Heb je alle stukken bekeken maar heb je toch nog een vraag of wil je graag meer informatie over een woning of de omgeving? Kom dan maandag 9 juli tussen 18.30 en 19.30 uur langs in de Woonwinkel aan de Voorstraat 45 in Vianen. Ons verkoopteam helpt je graag!

Hoef en Haag wordt verkocht door De Keizer makelaarsgroep en Via makelaardij.

Hoef en Haag, leef je droom!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/4262488
Prijs € 255.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 4 oktober 2018
Laatste wijziging Donderdag 25 oktober 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 135 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 97 m²
Inhoud 364 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Tuin aanwezig Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak