Beschrijving

Dit prachtige en extra brede herenhuis in een klassieke Oudhollandse architectuur staat op de hoek van een rij met 4 woningen aan de Rozentuin. Dit is een centraal groen gebied in fase 4 van Het Dorpshart, met ruimte voor sport en spel voor alle leeftijden. De woningen stralen rust en eenvoud uit en hebben het karakter van wonen aan een groot hof. De voortuin is voorzien van een groene haag, de achtertuin heeft een gunstige zonligging op het zuidwesten. Maar ook van binnen is het prachtig! Kom binnen en voel je thuis.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken, die is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken is aan de voorzijde van het huis, de woonkamer aan de achterzijde is lekker licht en ruim dankzij de schuifpui naar de tuin. In de tuin kun je even lekker neerploffen in de loungebank om na een drukke dag alles van je af te laten glijden. De begane grond en de 1e verdieping zijn overigens voorzien van vloerverwarming.

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers. De badkamer wordt standaard luxe ingericht met douche en wastafel. Ook fijn op deze etage is dat het toilet apart is opgenomen in de indeling. Heb je meer slaapkamers nodig? De 2e verdieping is standaard voorzien van dakkapel en biedt diverse indelingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer, een extra slaapkamer en/of een hobbyruimte. Je vindt hier tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger, in een afgesloten ruimte.

Kenmerken