Omschrijving

Bouwnummer 039 van het type tussenwoning type C (ook wel de verandawoning genoemd!). Deze woning heeft een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies aan de voorzijde. Door die houten draagconstructies is een soort veranda gecreëerd, waar je een gezellige zitplek kunt maken aan de voorkant van het huis. Ook de gevel is van hout, waardoor je een warme uitstraling hebt. Vanaf de voorzijde van de woning kijk je richting een mooie 2 onder 1 kapwoning met rieten kap en een vrijstaande woning met rieten kap. Wandel het hoekje om en je staat aan het water (De Meander).
Bouwnummer 039 heeft een ruime woonkamer met open keuken. De hoekkeuken wordt uitgerust met een keuken uit de MK Collectie. Alle splinternieuwe keukenapparatuur is van Whirlpool. De gehele begane grond heeft vloerverwarming. Op de begane grond bevindt zich ook een toilet. Neem je de trap naar boven dan vind je daar 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. De badkamer en het toilet zijn uitgevoerd met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Ook op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig. Op zolder is nog een flinke ruimte om een plek naar jouw wens te creëren. Er zijn voldoende mogelijkheden! In de tuin staat een vrijstaande berging die ideaal gebruikt kan worden voor het opbergen van fietsen, de grasmaaier of gereedschap.
Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en een WTW-ventilatiesysteem (warmteterugwinning). Die zorgen er o.a. voor dat de woning een EPC van 0 heeft. Energieneutraal dus! Dit kan ook weer voordelen hebben voor jouw hypotheek. Je komt dan namelijk in aanmerking voor extra leencapaciteit en extra rentekorting.

Kenmerken