Omschrijving

Bouwnummer 027 van 2 onder 1 kapwoning type B is een mooie 2 onder 1 kapwoning met een chique uitstraling. De donkere kleuren van de woning, gecombineerd met houten details maken de woning heel aantrekkelijk! Vanuit de ruime woonkamer heb je een gezellig uitzicht over de autoluwe straat. De gescheiden leefkeuken geeft zicht op de flinke tuin. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin (gelegen op het zuidoosten) in en geniet je van een kopje koffie in het zonnetje. Het uitzicht vanuit je tuin is ook nog eens fantastisch. Je kijkt namelijk uit over het water (De Meander). De aangebouwde ruime berging is ideaal voor het opbergen van hobbymateriaal of gereedschap. Op eigen terrein kun je maar liefst 2 auto’s parkeren.
Bouwnummer 027 heeft een ruime woonkamer en een leefkeuken. Deze worden gescheiden door een hal, waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. De leefkeuken wordt uitgerust met een keuken in eilandopstelling uit de MK Collectie. Alle splinternieuwe keukenapparatuur is van Whirlpool. De gehele begane grond heeft vloerverwarming. Neem je de trap naar boven dan vind je daar maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer (inclusief bad) en een apart toilet. 2 van de slaapkamers grenzen aan het balkon. De badkamer en het toilet zijn uitgevoerd met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Ook op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig. Op zolder is nog een flinke ruimte om een plek naar jouw wens te creëren. 
Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en een WTW-ventilatiesysteem (warmteterugwinning). Die zorgen er o.a. voor dat de woning een EPC van 0 heeft. Energieneutraal dus! Dit kan ook weer voordelen hebben voor jouw hypotheek. Je komt dan namelijk in aanmerking voor extra leencapaciteit en extra rentekorting.

Kenmerken