Verkocht

Verkocht: Slotstraat 17, 4101 BH Culemborg

€ 394.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
EXCLUSIEF 4- KAMER HOEK-APPARTEMENT OP TOPLOCATIE!

Dit ZEER BIJZONDERE, meer dan royale 4 kamer APPARTEMENT van maar liefst ca. 145 m² (!), op de 1e verdieping (met lift) is gesitueerd in een zeer KARAKTERISTIEK en UNIEK pand, gelegen aan de buitenrand van de historische binnenstad, en tevens aan de rand van het autovrije centrum. Er is dus geen verkeer voor de deur, maar u woont wel direct bij de stad!

Het statige pand dateert van oorsprong uit ca. 1890. In de 50-er jaren van de vorige eeuw is hier een vleugel aangebouwd, en werd het geheel als internaat in gebruik genomen. Later wijzigde dit gebruik naar een gezamenlijk woonpand voor meerdere gezinnen. Thans wordt het, in eigen beheer, volledig gerenoveerd en verbouwd naar een 6- tal luxe, zelfstandige appartementen, waarbij de kleinschaligheid en sfeer van het complex geheel intact blijft.

Slechts 1 appartement is voor de vrije verkoop beschikbaar.
Het is prachtig gesitueerd in het oude gedeelte van het pand, op de hoek, aan de zijde van de Slotstraat op de 1e verdieping en biedt hierdoor een SCHITTEREND UITZICHT over de voormalige kasteeltuin, richting Casa Blanca en de Lekdijk. De gezellige binnenstad met haar winkels, terrasjes en voorzieningen is op loopafstand De rivier de Lek, de jachthaven, natuurgebied de Volencampen, wandelpark de Plantage, en het prachtige achterland met de uiterwaarden en fruitboomgaarden zijn met de fiets gemakkelijk te bereiken. Heerlijk en comfortabel! Culemborg beschikt over een NS station en goede openbaar vervoermogelijkheden.

De buitenruimte van het appartement wordt gevormd door een “eigen” gedeelte van de tuin op de parterre ter grootte van ca. 45 m²; die langs de gracht is gelegen. Er is dus geen balkon of dakterras direct verbonden met de woonruimte; maar u kunt wel heerlijk genieten van uw eigen “buiten”tuin beneden.

In het souterrain bevindt zich een privé berging per appartement. Parkeren kan met een (1) bewoners-vergunning, direct aan de overzijde van het pand.

Bij de renovatie is het hele pand volledig gestript en is het geheel nieuw ingedeeld. Ook wordt overal vloerverwarming aangelegd zodat lage temperatuur verwarming mogelijk wordt. Uiteraard vindt volledige isolatie nu reeds plaats. Er zijn zonnecollectoren aanwezig. Besparing van energie speelde een belangrijke rol bij de totale herontwikkeling!

De afwerking is compleet, waarbij voor de keuken en het tegelwerk als een stelpost zijn opgenomen. Inspraak omtrent afwerking is mogelijk voor zover het stadium van de bouw dit toelaat. Op dit moment is nog vrij veel mogelijk.

Vanwege de kleinschaligheid van het complex wordt de verkoop van dit ene appartement ook individueel verzorgd. Gaarne verstrekken wij u tevoren alle gewenste informatie over het bestek ( algemeen en gezamenlijk deel ), de plattegrond en de splitsingsgegevens, doch pas NA de verkoop zal een VVE vergadering worden gehouden met alle eigenaren. Er zijn dus thans nog geen stukken zoals begroting, of reserverings-/servicekosten aanwezig.

Gaarne maken wij met u een individuele afspraak om ter plaatse het casco te gaan bekijken. Dit kan UITSLUITEND NA het maken van een afspraak (!), Omdat er momenteel volop gebouwd wordt is het terrein niet openbaar toegankelijk!!

INDELING:
PARTERRE:
Centrale toegang via buitentrap naar een mooie, ruime ontvangsthal met originele trap en lift. Bergingen en enkele algemene ruimten in het souterrain. De tuin is in 4-en verdeeld en heeft tevens een gezamenlijk gedeelte en een oplaadplaats.

1e VERDIEPING:
Entree vanuit de gezamenlijke hal: Mooie lange gang; prachtige sfeervolle living met originele erker en hoog plafond (ca. 36 m²); dichte keuken (ca. 15 m²); complete badkamer; 3 slaapkamers (resp. 13, 22 en 29 m²), waarvan de 2 grootste mogelijk samen als “en-suite” te realiseren zijn; royaal toilet op de gang, alsmede een separate wasruimte.

De servicekosten moeten nog door de VVE worden vastgesteld, doch deze zullen ongeveer € 220,= p/m gaan bedragen. Dit bedrag is dan inclusief (onder andere) de opstal- en glasverzekering, glasbewassing, schoonmaak van de algemene ruimten; onderhoud lift, onderhoudsreservering en reservering gezamenlijke energie.

Aanvaarding: De oplevering is gepland medio september 2018.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17443/3917852
Koopsom € 394.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aangeboden sinds Maandag 22 januari 2018
Laatste wijziging Dinsdag 17 april 2018
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1900
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 145 m²
Inhoud 435 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 45 m²
Tuinoppervlakte 45 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
Vrij uitzicht
Type Voortuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Verwarmingssysteem Blokverwarming
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft ventilatie Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak