Verkocht

Verkocht: 4Meesters, Woning 3, 4Meesters

Bouwnummer 3, 3721 AT Bilthoven Onderdeel van nieuwbouwproject 4Meesters

€ 610.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
INSCHRIJVING GESLOTEN

U kunt de brochure en alle aanvullende informatie raadplegen en downloaden op de projectwebsite (4meesters.nl) onder het kopje "Downloads". Heeft u een bepaalde woning op het oog? Dan kunt u via deze website digitaal inschrijven voor de reservelijst. Hieronder staat de inschrijfprocedure omschreven.

DE WONINGEN

Het project 4Meesters ligt in de gemeente De Bilt in een groene omgeving waarin bossen, parken, landgoederen, moeras- en weidegebieden liggen. Een gemoedelijk dorp te midden van het uitgestrekte groen met de Utrechtse binnenstad dichtbij. Dankzij de centrale ligging in de natuurrijke en gevarieerde omgeving is Bilthoven het ideale startpunt voor mooie wandel- en fietstochten.

Maar ook een heerlijke plek om te wonen en te leven. De Julianalaan en de Nachtegaallaan worden grondig aangepakt. Het vernieuwde centrum krijgt in hoog tempo een aangenamer verblijfsklimaat, zoals o.a. meer restaurants. Als bewoner van 4Meesters plukt u hier straks de vruchten van. De verbindingen met het dorpscentrum, Utrecht en omliggende snelwegen zijn uitstekend, of u nu loopt, fietst, de auto pakt of reist met openbaar vervoer. Door de nieuwe spoorondergang en de aanleg van een nieuwe rotonde op de Leijenseweg wordt de doorstroming bovendien sterk verbetert.

4Meesters is een kleinschalig project van vier ‘twee-onder-één-kapwoningen’ in Bilthoven Zuid. De woningen worden op een kavel gebouwd vanaf ca. 225 m² tot ca. 320 m². Drie woningen zijn voorzien van een garage met een oppervlakte van ca. 16 m².

INSCHRIJFPROCEDURE:

Via uw eigen woonaccount kunt u inschrijven op één of meerdere woningen. Indien u nog geen woonaccount heeft dan kunt u deze aanmaken op deze website. In het digitale inschrijfformulier worden een aantal persoonlijke en financiële gegevens van u gevraagd. Ook is het formulier zo opgesteld dat u , indien u dat wilt, voor een hoger bedrag dan de vastgestelde vanaf-prijs kunt inschrijven. Vanzelfsprekend wordt u hierin geheel vrij gelaten.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17317/4041152
Prijs € 610.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 9 april 2018
Laatste wijziging Donderdag 13 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 225 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 155 m²
Inhoud 465 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
In woonwijk
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Tuin aanwezig Ja
Kom langs - of - Maak een afspraak