Beschrijving

IN VERKOOP | Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite.

Inmiddels is de verkoop van project Breehof gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten, het is wel mogelijk om je in te schrijven als reserve kandidaat voor de bouwnummers.  Digitaal inschrijven is mogelijk middels de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl). Daarnaast tref je op de projectwebsite meer informatie over het project en het proces. Bij vragen staan de projectmakelaars je vanzelfsprekend graag te woord!

---

Type Lievendaal biedt je een volledig woonprogramma, inclusief baden en slapen, op de begane grond. Dat heeft als groot voordeel dat je hier nog heel lang kunt blijven wonen. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een tweede slaapkamer met dakkapel. Je hebt hier de mogelijkheid om zelfs een derde kamer of extra badkamer te realiseren.

De woningen zijn gelegen in het midden van het plan, en hebben vanuit de voorzijde vrij uitzicht over de hof en de toegangsweg. De begane grond is standaard voorzien van een erker aan de voorzijde, wat zorgt voor veel zonlicht in huis. Naast de woning is voldoende ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren. 

Woningtype Lievendaal is standaard al voorzien van diverse extra's, zoals een erker aan de voorzijde en een dakkapel op de eerste verdieping. Maar er zijn nog meer opties. Zo is de begane grond optioneel uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Ook kun je op de eerste verdieping een extra badkamer realiseren.

Kenmerken